Princis Viljams izglābis meitenes dzīvību (53)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Karaliene Elizabete var patiesi lepoties ar savu mazdēlu, kurš kļuvis par labo princi gandrīz «kā no grāmatas». Viņu rotā ne tikai grezns tituls, bet arī drosme un cēlsirdība. Viņš ar savu komandu izglābis kādas meitenes dzīvību, kura gandrīz noslīka pie Velsas krastiem, vēsta «cnn.com».

Aizvadītajā nedēļā princis Viljams, kurš pilda pilota pienākumus Karalisko gaisa spēku meklēšanas un glābšanas dienestā, tikko bija atgriezies no dežūras lidojuma, kad tika izsludināta trauksme. Kādu 16 gadus vecu sērfotāju straume nesa jūrā un novārgusī meitene pati nespēja tikt krastā.

Princis Viljams ar komandu tūliņ cēlās gaisā un ar savu helikopteru nokļuva nelaimes vietā mazāk kā minūtes laikā. Pie meitenes vinčā tika nolaists paramediķis, kurš patiesi paspēja pēdējā brīdī - meitene bezspēkā bija sākusi grimt zem ūdens. Viņas draudzeni, kura arī nebija novērtējusi straumes spēku, mazliet tuvāk krastam bija paspējis izglābt kāds sērfotājs.

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu