Populārā Holivudas režisora pašnāvību apvij baumas un neskaidras ziņas (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lai arī pirmdienas vakarā pasaules medijos parādījās informācija, ka režisoram Tonijam Skotam neilgi pirms pašnāvības ticis diagnosticēts neārstējams smadzeņu audzējs, viņa ģimene šādu informāciju kategoriski noliedz.

Tonija sieva steigšus noliegusi ziņas, ka vīrs bijis slims un tieši tādēļ izdarījis pašnāvību. Donna Skota policijai sacījusi, ka «vīrs bija vesels un viņam nebija vēzis».

Tonijs gan darbavietā, gan pašnāvības izdarīšanas vietā bija atstājis pirmsnāves zīmītes, taču tās saturs netiek izpausts. Tādēļ medijiem ir iespēja spekulēt ar dažādām baumām par to, kādēļ slavenais režisors šādi izvēlējies izbeigt dzīvi.

Arī dažādi avoti medijiem norādījuši, ka Skotam nav bijušas ne «naudas problēmas, ne kādas domstarpības laulības dzīvē». Vienlaikus gan ziņas par to, ka viņš jau reiz ārstējies no vēža, vairāki paziņas un draugi ir apstiprinājuši.

Kā ziņots, ASV pašnāvību izdarījis populārais britu kinorežisors Tonijs Skots. Ridlija Skota jaunākais brālis Tonijs izdarījis pašnāvību, nolecot no tilta Losandželosā, Kalifornijā.

«The Washington Post», atsaucoties uz varas iestāžu sniegto informāciju, ziņo, ka režisora automašīnā, kas bija atstāta pie tilta, atrasta pirmsnāves vēstule, kuras saturs pagaidām netiek izpausts.

68 gadus vecais kinorežisors savu karjeru sāka 1968.gadā. Viņa filmogrāfijā ir 16 filmas. Tonija Skota kontā ir tādas kinolentes kā «Rūdīts ugunī» («Man on Fire»), «Valsts ienaidnieks» («State Enemy»), «Labākais šāvējs» («Top Gun») un «Beverlīhilsas policists 2» («Beverly Hills Cop II»).

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu