«Opel» uz Maskavas auto izstādi vedīs divus jaunus modeļus (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: © GM Company

Krievijai, kam šobrīd pēc Vācijas ir otrs lielākais automobiļu tirgus Eiropā, ir pieaugoša loma zīmola skatījumā. Pagājušajā gadā Krievijā vien tika pārdots 70,000 «Opel» automašīnu. Šogad no janvāra līdz jūlijam pieprasījums pēc «Opel» ir audzis par 29% - divreiz straujāk nekā vietējā tirgū.

Krievijas nozīmīgums priekš «Opel» atspoguļojas ar kompānijas klātbūtni gaidāmajā Maskavas starptautiskajā auto izstādē (MIAS), kas norisināsies no 29.augusta līdz 9.septembrim. Šīs izstādes laikā pasaules pirmizrādi piedzīvos četrdurvju «Opel Astra». Papildus tam, kā daļa no jaunā «Astra» modeļu klāsta, tiks atklāti atjaunotie piecdurvju hečbeks un «Sports Tourer». Plašākai publikai pirmoreiz tiks prezentēta arī jaunā vidējā izmēra benzīna dzinēju paaudze.

Šī ir pirmā reize, kad kāda no zīmola automašīnām pasaules pirmizrādi piedzīvos tieši Krievijā. «Opel» prognozē vairāk nekā vienu miljonu apmeklētāju, jo sagaidāmas ir vēl papildus divas pirmizrādes tieši Krievijas tirgum - «Astra OPC» ar 206 kW/280 ZS dzinēju un «Mokka» modelis, ar kuru «Opel» kā pirmais vācu autoražotājs dodas SUV apakšsegmentā.

«Ar tā sportisko un eleganto dizainu jaunais «Astra» sedans pārņem kompakto četrdurvju automašīnu segmentu,» norāda «Opel» Pārdošanas, mārketinga un pēcpārdošanas daļas viceprezidents Alfrēds E. Rīks (Alfred E. Rieck). «Kā jau visi mūsu «Astra» modeļi, arī jaunais sedans piedāvā augsta līmeņa tehnoloģijas un plaši atzītu kvalitāti. Šis auto ir svarīgs posms mūsu produktu ofensīvā un spēlē galveno lomu mūsu izaugsmes stratēģijā. Automašīna ir stilīga un izdevīga alternatīva citiem četrdurvju sedaniem vidējā izmēra klases segmentā, tādējādi mēs redzam ievērojamu izaicinājuma potenciālu ne tikai Krievijas tirgū, bet gan arī daudzās citās Eiropas valstīs.»

Jaunais sedans ir svarīgs papildinājums Astra modeļu klāstam, kas tagad ir vēl dažādāks un piedāvā jaunus dzinējus un vadītāja palīgsistēmas kombinācijā ar svaigu, sportisku dizainu.

Vācijas autoražotājs ir paziņojis, ka fundamentāli tiek atjaunots to dzinēju piedāvājums un šobrīd tiek uzsākta plāna pirmā daļa. Trīs pilnīgi jaunas dzinēju saimes ir izstrādes stadijā. 1,598 kubikcentimetru četrcilindru benzīna turbodzinējs ar tiešo iesmidzināšanu un «Start/Stop» tehnoloģiju ir pirmais no jaunajiem motoriem, kurš tiek atklāts plašākai sabiedrībai un savu debiju piedzīvos Maskavā.

Jaunais SIDI (Spark Ignition Direct Injection - dzirksteļaizdedzes tiešā iesmidzināšana) ECOTEC dzinējs nodrošina sevišķi augstu griezes momentu - līdz pat 300 Nm. Ražošanas uzsākšana iecerēta šī gada beigās un tiek paredzēts, ka Krievijas tirgus veidos vienu no lielākajiem pieprasījumiem.

Tiek prognozēts, ka 2014. gadā, ar vairāk nekā 3,4 miljoniem pārdoto automobiļu vienību, Krievija kļūs par Eiropas vadošo tirgu. Tā augstās izaugsmes potenciāls balstās uz transportlīdzekļu zemo vidējo daudzumu uz vienu iedzīvotāju. Piemēram, Krievijā uz 1,000 iedzīvotājiem ir divreiz mazāk automobiļu nekā Vācijā. Vairāk nekā puse no visām automašīnām uz Krievijas ceļiem ir vecākas par desmit gadiem. Šādā strauji augošā tirgū pieprasījums pēc četrdurvju sedaniem un SUV ir ļoti augsts. Ņemot vērā visus segmentus, vairāk nekā 60% no visiem Eiropā pārdotajiem sedaniem ir pārdoti tieši Krievijā. Pagājušajā gadā kompakto automašīnu segmentā 51% pircēju izvēli izdarīja par labu sedana versijai. Krievijas tirgus «Astra» modelim ir trešais lielākais Eiropā pēc Vācijas un Apvienotās Karalistes, tādējādi «Opel» ir izlēmuši «Astra» modeļu klāsta jaunā locekļa pasaules pirmizrādi svinēt tieši Maskavas auto izstādē.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu