Foto: «Krājbankas» lepnās automašīnas gaida izsoli (49)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Trešdien, 22.augustā, notiks divu «Latvijas Krājbankas» meitasuzņēmumam SIA «Krājinvestīcijas» piederošu automašīnu - «Lamborghini» un BMW - labprātīgas izsoles.

22.augustā plkst.14 tiks izsolīta automašīna «Lamborghini Gallardo», tās sākumcena ir 100 000 eiro (70 280 lati). Savukārt plkst.14.40 tiks izsolīta automašīna «BMW Alpina B12», automašīnas sākumcena - 65 600 eiro (46 100 latu). Izsoles notiks Jāņa Daliņa ielā 15. Pretendentam, kas vēlas iegādāties automašīnu, līdz izsoles dienai jāsamaksā transportlīdzekļa pirkuma nodrošinājums 10% apmērā no izsoles sākumcenas.

Jau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesa 8.maijā nolēma sākt «Latvijas Krājbankas» bankrotu. Lēmums nav pārsūdzams. Bankrotu lūdza sākt «Latvijas Krājbankas» administrators - revīzijas kompānija «KPMG Baltics», kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav praktiski realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu