Maija Silova četrās dienās «ietērpjas» 13 tūkstošos latu (137)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens

TV seja Maija Silova vienmēr izcēlusies ar eleganci un izsmalcinātu stilu. Kamēr vīriešu acis novērtē Maijas skaistumu, sieviešu acis piesaista viņas tērpi. Žurnāls «Kas Jauns» nolēmis tuvāk papētīt TV dīvas garderobi «Jaunā Viļņa» un atklājas, ka tērpi ir ne tikai skaisti, bet arī gana dārgi.

«Kas Jauns» Maijas četru dienu garderobi konkursa «Jaunais Vilnis» laikā lēsis gandrīz 12 900 latu vērtībā. Maija gan pati apģērbu izmaksas neesot vēlējusies atklāt, tomēr žurnāls, konsultējoties ar vairākiem modes pazinējiem, nosaucis aptuvenās cenas dizaineru tērpiem un aksesuāriem, kuri manīti konkursa dienās.

Kādu dienu Maija bija izvēlējusies Viktorijas Bekhemas zīmola kleitu ziloņkaula tonī (~415 Ls), bēšu «Chanel» somu (~3365 Ls) un baltas «Christain Dior» kurpes (260 Ls).

Cita tērpa vērtība mērāma 3845 latos - vasarīgi dzeltena «Carven» kleita (230 Ls), bēša «Chanel» soma (~3365 Ls) un aktuālie miesaskrāsas apavi (250 Ls)

Romantisko «MSGM» kleitu (~290 Ls) Maija kombinējusi ar tumšzilu «Chanel» somu (~3365 Ls) un aptuveni 250 latu vērtām meisaskrāsas kurpēm.

Mazo melno kleitiņu Maija izvēlējusies no «Red Valentino» zīmola (~150 Ls), bēšās «Prada» rokassomas aptuvenā cena lēsta 700 latu vērtībā, bet «Christian Dior» platformas kurpes izmaksā aptuveni 260 latus.

Maija gan atklājusi, ka viņai «Jaunais Vilnis» nav bijis koncerts, bet gan 16 dienu saspringts darbs, tāpēc pret ģērbšanos šajā pasākumā viņa izturoties mierīgi un nefanātiski. Apģērbam esot jāapvieno stils un komforts, un tam jābūt atbilsotšam Silovas darba pienākumiem. Maijai šobrīd tuvas esot lakoniskas līnijas, kad galvenais akcents esot uz lielisku piegriezumu, «Kas Jauns» atklājusi TV vadītāja.

Komentāri (137)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu