Florense Velša plāno uz gadu aiziet no mūzikas (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu grupas «Florence and the Machine» soliste Florense Velša atlikusi jaunā albuma ierakstīšanu un plāno uz gadu aiziet no mūzikas.

«Es plānoju doties gadu garā atvaļinājumā,» teica dziedātāja. «Ierakstu kompānija mani nesteidzina ierakstīt nākamo albumu. Viņi teica, ka varu to darīt, cik ilgi vien vēlos.»

25 gadus vecā mūziķe atklāja, ka šo laiku pavadīs Londonas austrumu daļā, kur viņai patīkot iesaistīties spēlē, ko dziedātāja dēvē par «hipsteru safari».

«Londonā mani neviens neievēro. Iespējams, tāpēc, ka nejūtos kā zvaigzne, kad pastaigājos pa pilsētu. Cilvēki domā, ka būšu skaļāka un valkāšu milzīgu kombinezonu ar nokarenām piedurknēm, taču patiesībā esmu diezgan neuzkrītoša,» Velša pastāstīja žurnālam «Style».

«Es labprāt spēlēju hipsteru safari,» viņa norādīja. «Man patīk pastaigāties un nopētīt garāmgājēju apģērbu. Dažreiz es nodomāju: «Jā, tādi cilvēki mācījās manā koledžā. Jā, šis ir modes blogeris švītīgā tērpā. Tev jāsastāda saraksts un jāatzīmē tajā visas Londonas austrumu daļas klišejas.»

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu