Rotu modes jaunumi rudenim un ziemai (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šogad gan rudenī, gan ziemā juvelierizstrādājumu modē ienāk urbānā pašpārliecinātība, sievišķīga un viegla elegance un ziemas romantika smalkās arabeskās. Tas atspoguļojas dzīvesstila zīmola THOMAS SABO rudens un ziemas kolekcijā GLAM & SOUL DANCE («Valdzinājums un iedvesma dejā»).

Urbāns noskaņu kokteilis redzams REBEL AT HEART līnijā: maigais dumpinieks šosezon ielās dodas kā elegants THOMAS SABO stila varonis, pilns ar pašpārliecinātību. Sievietes un vīrieša saskarsmes ķīmija kalpojusi par iedvesmu REBEL AT HEART rotaslietu līnijai. Šoruden akcents ir uz smalkiem pilsētnieciskiem apliecinājumiem: galvaskausi pārtop par maigiem elementiem kaklarotās un aprocēs, savukārt mezgli un krusti ir maigu dumpinieku raksturojošas zīmes. Jauna aproču pogu līnija ir ikviena dumpinieciska džentlmeņa stila sastāvdaļa, bet ādas rokassprādzes un virves ar izceltiem sudraba elementiem nodrošina harismātisku simbiozi starp modīgu aksesuāru un rotaslietu.

Savukārt SEASONAL kolekcija sirdis iekaros ar ziemas noskaņām smalkās rotaslietās – sākot ar sniegpārslām līdz pat leduslāčiem. Tās atgādina daiļslidotājas kustības: precīzas un pārdomātas, taču vienlaikus emocionālas, piešķirot kolekcijai ziemas romantiku. To izceļ baltiem cirkoniem pildītas sniegpārslas, kas šūpojas pievilcīgās, smalkās sudraba ķēdītēs kopā ar cirkoniem rotāto balto lāci, kas pirmo reizi iestrādāts arī gredzenā.

Rudens un ziemas CLASSIC līnija atklāj zīmola jaunumu – baltiem un melniem cirkoniem rotātus taureņus, kas papildina jau līdz šim zināmās spārnoto siržu un vieglo spalvu formas rotaslietas. Mūsdienīgai sievietei radītas ir jaunās THOMAS SABO regulējamās un pielāgojamās aproces ar daudzveidīgiem motīviem, tostarp ar tādiem valdzinošiem veiksmes amuletiem kā četrlapu āboliņš vai savīta sirds.

Zīmola THOMAS SABO kolekcijā GLAM & SOUL DANCE ietilpst trīs tematiskās līnijas: spilgtām personībām - REBEL AT HEART («Sirdī dumpinieks»), romantiskām būtnēm – SEASONAL («Sezonāli»), elegantām dāmām - CLASSIC («Klasika»), kā arī īpašais kolekcijas papildinājums SPECIAL ADDITION jeb «Radi pats!». Tā kā THOMAS SABO ir krājkolekciju zīmols, ikvienam šo sudraba rotu cienītājam ir iespēja papildināt jau esošās rotas no iepriekšējām kolekcijām ar svaigiem elementiem, tādējādi radot personificētu rotaslietu kombināciju.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu