Šodien Salaspilī ziedu gājiens (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Botāniskajam dārzam Salaspilī šogad aprit 56. gadi. Par godu gadadienai Botāniskā dārza darbinieki, atjaunot senu tradīciju, rīko Ziedu gājienu apkārt Dārzam.

Šādi svinīgi gājieni notika pagājušā gadsimta septiņdesmitajos gados (skat. attēlus) un tie palikuši NBD darbinieku un salaspiliešu atmiņā kā krāšņs notikums, tāpēc nolemts šo tradīciju atjaunot, portālu «Apollo» informēja Dace Miezīte, V/a «Nacionālais botāniskais dārzs» Vides izglītības un informācijas nodaļa

Gājiena sākums paredzēts šodien pulksten 13:00, dalībnieku kolonai izejot pa Botāniskā dārza Austrumu vārtiem un pa Miera ielu dodoties uz dzelzceļa stacijas pusi. Gājienā piedalīsies Botāniskā dārza darbinieki ar ziediem rotātiem velosipēdiem, ziediem un meijām rotāti traktori ar piekabēm, mazā tehnika, automašīnas un zirga pajūgs. Gājiens pārvietosies pa Miera ielu līdz Rīgas ielai un noslēgsies pie Botāniskā dārza Rietumu vārtiem ap pulksten 14:00.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu