Parīzes auto šovā tiks atklāts «SQ5 TDI Audi» ekskluzīvs konceptautomobilis (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar jaudu 313 ZS «Audi SQ5» TDI ir jaunais Q5 modeļu sērijas flagmanis, kā arī pirmais «Audi» S modelis vēsturē, kas aprīkots ar dīzeļmotoru. Šo spēku papildina ekskluzivitātes akcents - «quattro GmbH» ierobežotas sērijas automobili «Audi» Parīzes auto izstādē prezentē kā «SQ5 TDI Audi ekskluzīvo konceptautomobili». Spēcīgais apvidus automobilis uzsver jaunos interjera risinājumus un ekskluzīvo virsbūves apdari.

Ekskluzīvā konceptautomobiļa statuss redzams, tikai paskatoties uz to. «Aral Blue» virsbūves krāsojums ar kristālisku efektu tika izstrādāts tieši šim ekskluzīvajam, ierobežotās sērijas modelim, un tas rada neaptveramu dziļuma sajūtu. Tāpat kā visiem «Audi» S modeļiem, sānu atpakaļskata spoguļi atgādina alumīniju. Standarta komplektācijā ir iekļauti dubultie ksenona lukturi ar LED dienas gaitas gaismām. Četras izplūdes caurules piesaista uzmanību automobiļa aizmugurei.

Ekskluzīvā SQ5 konceptautomobiļa interjers žilbina ar satriecošu kontrastu: daudzfunkcionālā sporta stūres un pārnesumu pārslēga sviras apdare veidota no melnas «Fine Nappa» ādas, to akcentē kontrastējoši sniegbalti ielaidumi tāpat kā centrālajam elkoņu balstam un paneļa pārsegam. Īpaši izceļas melnie sporta sēdekļi ar «Fine Nappa» ādas apdari, kas arī papildināti ar kontrastējošiem sniegbaltiem un melniem auduma faktūras ādas ielaidumiem sēdekļu centrālajā daļā. SQ5 TDI «Audi» konceptautomobilis ir pirmais, kura ražošanā ir izmantota āda ar auduma faktūru.

«Alcantra» griestu tapsējums, jumta lūkas žalūzija, ielaidumi un aplikācijas durvju apdarē ir sniegbaltas. Ielaidumi ir no dabiskā oša. Apšuvums ir īpaši apstrādāts, lai uzsvērtu apdares koka rakstu. Durvju apdare un sliekšņi ir papildināti ar ekskluzīvām «Audi» sporta emblēmām.

Jauno modeļu ražošana sāksies 2013.gada pirmajā ceturksnī un sākotnējā plānā ietilpst tikai 50 šādi spēkrati.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu