Pienākusi «UgunsGrēka» pēdējā sērija. Vai Leons staigās? (43)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Strauji tuvojas Latvijas mīlētākā seriāla «UgunsGrēks» astotās sezonas noslēgums. Šajā rudenī ne vien bija iespēja iepazīties ar Cēzaru, Lūciju un Ramonu, bet kopā ar viņiem piedzīvot ne vienu vien intriģējošu un spraigu notikumu. Protams, ar lielu ziņkāri tiek gaidīta atbilde uz šīs sezonas vienu no galvenajiem jautājumiem – vai Leonam izdosies iegūt operācijai nepieciešamos 100 000 Ls un paspēt to veikt?! Taču ir arī daudzi, daudzi citi jautājumi, kas nodarbina skatītāju prātus, bet atbilžu pagaidām nav... Nenokavējiet mīlētākā Latvijas seriāla «UgunsGrēks» astotās sezonās noslēdzošo sēriju 20.decembra vakarā 20:20 kanālā TV3!

«Šī sezona bija notikumiem bagāta, bet droši varam teikt, ka nedaudz atšķirīga no pārējām, jo galvenais vadmotīvs bija piedošana draugam, cīņa par veselību un dzīvību,» stāsta seriāla UgunsGrēks producente Baiba Saleniece.

Protams, papildu šim notikumam viesnīcā norisinājās arī daudz kas cits, tostarp tika iepazīti jauni tēli. Viens no tiem – neatlaidīgais un mērķtiecīgais Cēzars, arī stingrā un viltīgo Lūciju, kā arī nelietīgā Ramona. Bez viņiem šī sezona nebūtu tik spraiga un pārsteigumu pilna. Šajā rudenī kopā ar UgunsGrēku bija iespēja izdzīvot plašu sajūtu gammu, sākot no alkatības un naida, līdz patiesai un dziļai mīlestībai, un draudzībai, Bet kā noslēgsies šīs sezonas galvenais stāsts? Vai Leonam izdosies iegūt operācijai nepieciešamos 100 000 Ls? Vai viņš paspēs veikt operāciju laikus? Vai viņš spēs piedot savam draugam? Vai Ramonas intrigas nāks gaismā? Vai Leons vēl kādreiz staigās? Atrisinājums ir tuvu, tajā izšķirsies pašas būtiskākās lietas.

Seriāls «UgunsGrēks» ir kļuvis par pēdējo gadu skatītāko seriālu, tas iekarojis daudzu skatītāju sirdis. Kā liecina TNS Latvia dati, šī gada septembrī to vērojuši vidēji 10,1 % jeb 205 000 Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par 4 gadiem, oktobrī tie bija 10,2 % jeb 205 900, bet novembrī – 11,4 % jeb 230 600 tūkstoši.* Seriāla UgunsGrēks astotās sezonas visskatītākā sērija līdz šim bijusi 19.novembra epizode, kad Olafs Leona istabā ieraudzīja ieroci. Savukārt Helēna izdomāja veidu, kā glābt savu naudu Leona operācijai, bet Cēzars centās noskaidrot, kā viņam bērnībā izpaudušās mēnessērdzības lēkmes. Kā arī, Vadims centās novērst aizdomas par simulēšanu līdz viņam patiešām palika slikti. Šo sēriju noskatījās vairāk kā 290 000 skatītāju, kas vecāki par 4 gadiem.*

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, kvēlākie TV3 seriāla «UgunsGrēks» fani veikalos Elvi visā Latvijā var atrast iecienītā seriāla suvenīrus. Pārdošanā ir pieejami dažādi t-krekli, krūzītes ar varoņu fotogrāfijām un pašu autogrāfiem, tāpat atrodams kalendārs nākamajam, 2013.gadam, kurā ik mēnesi rotā cits seriāla varonis. Papildu tam izgatavoti UgunsGrēka magnētiņi, pildspalvas, pudeļu attaisāmais un lietussargs. Kāds no šiem suvenīriem var kļūt par lielisku Ziemassvētku dāvanu saviem draugiem un radiem, kuri iecienījuši TV3 seriālu «UgunsGrēks», vai arī sev pašam.

Kamēr «UgunsGrēka» veidotāja komanda un aktieri gatavosies jaunajai sezonai, ikviens seriāla cienītājs varēs atminēties šīs sezonas labākos mirkļus, noskatoties tos interneta portālā «tv3play.lv» sev ērtā vietā un laikā!

Komentāri (43)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu