Foto: Policisti pārsteidz sievietes (386)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes darbinieki sadarbībā ar a/s «Radio SWH» šodien, Starptautiskajā sieviešu dienā, tradicionāli iepriecināja autovadītājas.

Kā informē Rīgas likumsargu pārstāvis Toms Sadovskis, plānota reida laikā tika apturēti transportlīdzekļi un tajos esošās daiļā dzimuma pārstāves tika pārsteigtas ar ziediem.

Šodien no plkst.10 līdz plkst.13 Rīgas policisti kopā ar a/s «Radio SHW» darbiniekiem 11.novembra krastmalā plānota reida laikā apturēja transportlīdzekļus, taču šis reids no citiem atšķīrās ar to, ka daiļā dzimuma pārstāves tika pārsteigtas ar ziediem, kurus bija sarūpējuši a/s «Radio SWH» vīriešu kolektīvs.

Autovadītājām papildus ziediem tika dāvināti arī automašīnu salona gaisa atsvaidzinātāji, kurus bija sarūpējuši policisti.

Akcijā piedalījās Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes darbinieki un radio «SWH+» programmas direktors Edmunds Kaševskis, ētera balsis Vladimirs Vels, Stass Florencevs, Dima Harrovs, Jorens Mačis, Andrejs Aksjonovs, kā arī «SPIN FM» dīdžejs Nauris Brikmanis, informē policijā.

Kopā reida laikā tika apturēti aptuveni 250 transportlīdzekļi un kopā dāmām tika uzdāvināti 800 ziedi. Pasākuma laikā tika arī konstatēts, ka sievietes ievēro ceļu satiksmes noteikumus – brauc kārtīgi un uzmanīgi, un tikai dažām autovadītājām policistiem nācās izteikt brīdinājumus, informē policijā.

Likumsargi tomēr arī atgādina, ka piektdien un nedēļas nogalē pastiprināti rūpēsies par drošību uz ceļiem un pārbaudīs, vai autovadītāji nav sēdušies pie transportlīdzekļu stūres alkohola reibumā.

Komentāri (386)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu