Pašmāju pikants 2014.gada kalendārs (94)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2013.gada 12.decembrī, kultūras bārā «Sapņi un kokteiļi» skaistuma un iepazīšanās portāls iMiss.lv prezentēja pikantu 2014.gada kalendāru, kura vadmotīvs - «Skaistums glābs pasauli!», informēja Daini Gērke, Skaistuma un iepazīšanās portāla iMiss.lv Pārdošanas vadītājs

Publikai tika atklāts 13 lielisku Latvijas meiteņu, iMiss.lv komandas un atbalstītāju veikums - pikants lielformāta kalendārs 2014.gadam.

Skaistuma un iepazīšanās portālam iMiss.lv šis ir jau otrais kalendārs, kura vienojošais vadmotīvs - Skaistums glābs pasauli! Kalendārs tapis Latvijas skaistajās pilīs un muižās, iemūžinot Latvijas sieviešu skaistumu, kuras tērptas jaunā multibrendu Queen Lingerie apakšveļā. Īpaši pieminams fakts - lielākā daļa 2014.gada kalendāra modeļu ikdienā nav profesionālas modeles, taču skaistuma un iepazīšanās portāla iMiss.lv komanda arī šoreiz darbojās ar mērķi pierādīt, ka katras sievietes skaistums ir unikāls un neatkārtojams un šo skaistumu parādīt un fiksēt ir komandas uzdevums.

Kalendāra fotogrāfs Raimonds Birkenfelds, stilistei Džeina Rimša, video operators Juris Stolarovs, grimētāja un frizūru veidotāja Janīna Sarkanābola.

Komentāri (94)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu