FIFA Pasaules kausā Latviju pārstāvēs astoņus gadus vecais Linards (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par uzvarētāju vadošās restorānu ķēdes «McDonald’s» kampaņā «Ieved stadionā zvaigzni!» ir kļuvis astoņus gadus vecais Linards Lazdāns, kurš šovasar kopā ar tēti dosies uz FIFA Pasaules kausu futbolā Brazīlijā.

Viņš būs Latvijas pārstāvis starp kopumā 22 bērniem no visas pasaules, kuri pirms FIFA Pasaules kausa futbolā finālmača pavadīs laukumā lielākās futbola zvaigznes.

Kampaņas «Ieved stadionā zvaigzni!» atlases sacensības «McDonald’s» rīkoja sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju un futbola skolu «METTA» un tām bija pieteikušies gandrīz 300 bērni. Uzvarētājs Linards pierādīja, ka futbolā visu izšķir ne tikai prasmes, bet arī neatlaidība un veiksme. Kopā ar tēti Jāni mazais futbolists veiksmīgi izpildīja visus piecus uzdevumus un iekļuva finālā, kurā Linards sacentās ar uzvarētājiem no citām vecuma grupām. Visi fināla dalībnieki izpildīja uzdevumus vienlīdz sekmīgi, tādēļ uzvarētājs tika noskaidrots izlozē, kurā tieši Linardam bija laimīgā roka.

«FIFA Pasaules kausa finālspēle ir lielākais un nozīmīgākais notikums futbolā, un tikai 22 bērniem no visas pasaules ir šī unikālā iespēja doties laukumā pirms finālspēles un satikt savus varoņus. Arī Latvijā kampaņa «Ieved stadionā zvaigzni!» ir kļuvusi par Latvijas futbola tradīciju. Priecājamies, ka Latviju pārstāvēs bērns, kurš ir ne tikai futbola fans, bet arī, iespējams, nākotnes valsts futbola zvaigzne. Neraugoties uz to, ka Latvijas futbola izlase uz Brazīliju šogad nedosies, varam droši teikt, ka Latvijai būs savs pārstāvis FIFA Pasaules Kausa finālā – mazais Linards!» saka «McDonald’s» darbības konsultants Baltijas valstīs Vladimirs Jaņevskis.

«Latvijas Futbola federācijas vārdā vēlos pateikties «McDonald’s» par sniegto unikālo iespēju vienam no Latvijas jaunajiem futbolistiem doties uz Brazīliju un klātienē izbaudīt pasaules augstākā līmeņa futbola atmosfēru. Mēs ceram, ka šis piedzīvojums sniegs ne tikai neaizmirstamas atmiņas Linardam un viņa tētim Jānim, bet arī papildus motivāciju trenēties futbolā un kādu dienu komandas sastāvā izvest Latvijas nacionālo futbola izlasi FIFA Pasaules Kausa finālturnīrā!» izteicās Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Guntis Indriksons.

«Esmu gandarīts, ka sacensības izdevās un līdz finālam nokļuva spēcīgākie mazie futbolisti. Tiem dalībniekiem, kuriem līdz uzvarai šoreiz nedaudz pietrūka veiksmes, būs motivācija trenēties vēl cītīgāk un parādīt savus spēkus nākamreiz. Uzvarētājam sniegtā iespēja vērot FIFA Pasaules Kausu, piedalīties finālspēlē un izjust atmosfēru, kas valda klātienē futbola stadionā, ir liels ieguvums mums visiem, jo liek sajust, ka esam daļa no pasaules futbola. Lai viņam izdodas atvest pasaules futbola elpu uz Latviju!» saka Ģirts Mihelsons, futbola skolas «METTA» līdzdibinātājs.

Linardam Lazdānam, kurš ir futbola skolas «METTA» audzēknis, jau ir pieredze spēlētāju pavadīšanā laukumā Latvijas futbola virslīgas spēlēs. 2013. gadā viņš tika atzīts arī par futbola spēlētāju «McDonald’s» oficiālo paraugpavadoni. Uzvara «McDonald’s» kampaņas «Ieved stadionā zvaigzni!» atlases sacensībās un iespēja doties uz Brazīliju mazajam futbolistam ir milzīgs piedzīvojums. No valstu izlasēm Linards aktīvi jūt līdzi Vācijas valstsvienībai, tomēr pirms FIFA Pasaules Kausa finālspēles vislabprātāk gribētu doties laukumā roku rokā ar kādu no šībrīža lielākajām pasaules futbola zvaigznēm – Lionelu Messi vai Krištianu Ronaldu.

Uzvarētājam «McDonald’s» dāvina pilnībā apmaksātu ceļojuma komplektu sev un vienam no vecākiem: aviobiļetes, četras dienas ilgu uzturēšanos Riodežaneiro, pilsētas apskati, transfēru no lidostas un atpakaļ, iespēju klātienē apmeklēt FIFA Pasaules Kausa futbolā finālspēli, kā arī oficiālo sporta formu un citas dāvanas, un suvenīrus. Uzvarētājs piedalīsies arī īpašā programmā kopā ar programmas dalībniekiem no visas pasaules. Uz Brazīliju uzvarētājs dosies 10. jūlijā, bet FIFA Pasaules Kausa finālspēle norisināsies 13.jūlijā. Latvijas pārstāvja gaitām varēs sekot līdzi «McDonald’s» sociālajās vietnēs Facebook www.facebook.com/mcdonalds.latvija un Draugiem.lv.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu