Džekija Čana «Spriedze 3» — pagājušajā nedēļā visvairāk skatītā filma ASV

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Džekija Čana kulta filmas «Spriedze» trešā daļa, kas pagājušajā nedēļā startēja ASV, apsteigusi «Borna ultimātu», nedēļas nogalē nopelnot 50 miljonus ASV dolāru.

Trešā komēdijtrillera sērija par diviem policistiem, kurā galvenās lomas atveido Kriss Takers un Džekijs Čans, savaldzinājusi amerikāņu skatītājus ar savu humoru un abu varoņu trakulīgajiem piedzīvojumiem Parīzē. Lai gan kinokritiķu atsauksmes bija negatīvas, pirmajās izrādīšanas dienās filma izstūmusi no līderpozīcijām iepriekšējās nedēļas līderi — «Borna ultimātu».

Iepriekšējā nedēļā «Borna ultimāts» ASV ierindojās visvairāk skatīto filmu topa pirmajā vietā ar 70,2 miljoniem ASV dolāru, kļūstot par vienu no studijas «Universal Pictures» visu laiku visienesīgākajām filmu pirmizrādēm.

Pagājušajā nedēļas nogalē «Borna ultimāts» nopelnīja 33,6 miljonus ASV dolāru, ierindojoties otrajā vietā. Trešajā vietā ir «Simpsoni» ar 11,1 miljonu ASV dolāru. Ceturtajā vietā — «Zvaigžņu putekļi» ar Robertu de Niro, Mišelu Feiferi un Pīteru O'Tūlu galvenajās lomās. Aizvadītajā nedēļas nogalē filma savākusi deviņus miljonus ASV dolāru.

Joprojām naudiņu aktīvi ievāc arī «Harijs Poters un Fēniksa ordenis» — šoreiz astotajā vietā ar 5,4 miljoniem ASV dolāru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu