78 bērnu tēvs grib tikt līdz 100

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Emirates Today

Kāds arābs Dads Muhameds Murads Abduls Rahmans, kam trūkst vienas kājas, 60 gadu vecumā bijis precējies ar 15 sievām, kuras viņam dāvājušas jau 78 bērnus. Ar laiku gan ražīgajam tēvam vajadzējis šķirties no vairākām sievām, jo likums paredz, ka viņam vienlaikus jāuztur ne vairāk par četrām sievām.

«2015. gadā man būs 68 gadi un 100 bērni,» arābu citē laikraksts «Emirates Today», kas publicējis fotogrāfiju, kurā Abduls Rahmans atrodas dažu savu bērnu ielokā — vecākajam no viņiem ir 36 gadi, bet jaunākajam — 20 dienas. Divas no Rahmana šābrīža trim sievām ir gaidībās.

«Pēc tam kad man būs 100 bērni, es vairs neprecēšos. Lai tiktu līdz šim simtam, man jāapprecas vēl vismaz trīs reizes,» stāsta pensionētais daudzbērnu tēvs.

Abdula Rahmana kuplā ģimene dzīvo 15 namos. Bērni tiek uzturēti no arāba militārā dienesta pensijas, kā arī Adžmanas emirāta varas iestāžu piešķirtā pabalsta.

Islāms pieļauj, ka musulmaņu vīrietim vienlaikus var būt līdz četrām sievām, tomēr mūsdienās vairākums vīriešu izvēlas tikai vienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu