BIG rīko «BIG Ģimenes dienu»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

AS «Baltijas Izaugsmes Grupa» («BIG») šodien, 29.augustā no pulksten 11.00, «Līvu akvaparkā» rīko BIG Ģimenes dienu daudzbērnu ģimenēm no Rīgas pilsētas un rajona.

Bērniem un viņu vecākiem no ģimenēm, kurās ir 4 vai vairāk bērnu, būs iespēja 4 stundas bez maksas izbaudīt ūdens atrakciju parka sniegtās izklaides iespējas. Kopumā savu dalību BIG Ģimenes dienā pieteikuši 1068 cilvēki – 802 no Rīgas rajona un 266 no Rīgas pilsētas.

«BIG» līdzīgas labdarības akcijas, kuru laikā daudzbērnu ģimenēm būs iespēja bez maksas apmeklēt ūdens atrakciju parku, plāno īstenot 2 reizes gadā, radot iespēju bērniem arī no citiem Latvijas novadiem apmeklēt kādu no Latvijas ūdens atrakciju parkiem.

Ar Līvu akvaparka vadību ir panākta vienošanās, ka pasākuma laikā tiks nodrošināts papildus uzraugošais personāls, lai novērstu iespējamus negadījumus.

Pasākuma dalībnieki tika apzināti, pateicoties Rīgas pilsētas un rajona sociālās palīdzības dienestiem, kas sazinājās ar Rīgas pilsētas un rajona daudzbērnu ģimenes un piedāvāja piedalīties šajā pasākumā. Atsaucība izrādījās ļoti liela un no Rīgas rajona tikai 23 ģimenes nepieteica savu dalību BIG Ģimenes dienā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu