Klēpja sunītis manto 12 miljonus dolāru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Metro.co.uk

Ņujorkas miljardiere, nekustamo īpašumu uzņēmēja un viesnīcu ķēdes īpašniece Leona Helmslija lielu daļu sava īpašuma testamentā novēlējusi savam klēpja sunītim Trablai (Trouble — no angļu. val. — Nepatikšanas).

Testamentā īpaši izcelts tas, ka 12 miljonu mantiniece Trabla pēc savas nāves jāapglabā kapličā, kurā pēdējo mieru radusi pagājušajā nedēļā mirusī Helmslija un viņas vīrs.

Jāteic, ka dažiem Helmslijas tuviniekiem nav tik ļoti paveicies. Divi no četriem miljardieres mazbērniem mantojumā nesaņems neko. Leona Helmslija, kas pagājušajā nedēļā 87 gadu vecumā mira, amerikāņu žurnālistu aprindās bija iemantojusi iesauku «Sīkumainības karaliene» un bija slavena ar savu dzelžaino biznesa tvērienu, ziņo BBC.

Miljardiere un viņas vīrs Harijs, kas aizsaulē aizgājis jau agrāk, vadīja kompāniju, kuras īpašumā bija Ņujorkas prestižākie nekustamie īpašumi, ieskaitot «Empire State Building», kā arī viesnīcu ķēdi visā pasaulē.

Otrs visvairāk «aplaimotais» ģimenes loceklis pēc Trablas ir Leonas brālis Elvins Rozentāls, kas mantojumā saņēmis 10 miljonus dolāru.

Helmslijas mazdēli Deivids un Volters Pancireri saņēmuši pa pieciem miljoniem dolāru ar noteikumu, ka viņi regulāri apmeklēs sava 1982. gadā mirušā tēva kapu. Leonas mazmeita Megana Pancirera un viņas brālis Kreigs, kā norādīts testamentā, nesaņems neko, jo «viņi zina iemeslu».

100 tūkstošus dolāru Helmslija atstājusi personīgajam šoferim. Miljardiere savā pēdējā gribā likusi nodalīt trīs miljonus dolāru īpašam trasta fondam, lai uzturētu mauzoleju. Leona norādījusi, ka viņas personīgās lietas un māja ir jāpārdod un ieņēmumi jānodod Leonas un Harija Helmsliju vārdā nosauktajam labdarības fondam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu