Turpinām būvēt ģimeni!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no «Būvējam ģimeni»

Precēties vai neprecēties? Ko iesākt, ja nevar sadzīvot ar sievas/vīra vecākiem? Esam precējušies, bet kur lai dzīvo? Mans vīrs mani krāpj. Manā laulībā ir bērns no iepriekšējām laulībām.

«Būvējam ģimeni» TV otrā sezona ir sākusies! LTV1 no 8. septembra katru sestdienu plkst. 11.30 — jauns raidījums par ģimenei aktuālām, interesējošām tēmām — TV žurnāls «Būvējam ģimeni 2».

Šie ir tikai daži jautājumi, kas uztrauc vairākus tūkstošus jauno ģimeņu. «Būvējam ģimeni», sākot otro sezonu, nolēmis veidot dokumentālu TV žurnālu, kurā stāstīs patiesus stāstus, ko «Būvējam ģimeni 2» atklājuši ģimenes cilvēki.

TV žurnāla pieaicinātie lietpratēji izvērtēs situāciju un kopīgiem spēkiem risinās problēmu. Katrā raidījumā būs pikants stāsts no laulāto kopdzīves un trīs eksperti — sabiedrībā populāri ģimenes cilvēki, kas dalīsies savā ģimenes dzīves pieredzē.

Ikviens, kam ir savs ģimenes stāsts, problēma vai vienkārši interesants notikums iz laulības dzīves, tiek aicināts piedalīties. Būvēsim kopā!

Pirmais stāsts, ko TV žurnāls pastāstīs, būs par ģimeni, kura neizveidojās: «Jauna sieviete satiek un iemīl par sevi vecāku vīrieti, kura darbs saistīts ar armiju. Viņi sāk kopdzīvi, jaunā sieviete sapņo par kāzām un kopīgiem bērniem. Taču sapņiem nav lemts piepildīties, jo... vīrietim jau ir sieva un bērns... citā valstī.»

8. septembra raidījuma viesi, kuri izteiks savu viedokli un pastāstīs arī savu pieredzi, būs žurnāliste Elita Veidemane, majors Gunārs Rūsiņš un psihoterapeits Sandis Dūšelis.

Lai kas arī būtu pamatā laulībai, ģimenes dzīvē jāatbild uz neskaitāmiem gan psiholoģiskiem, gan praktiskiem jautājumiem. Tieši par tiem mēs runāsim raidījumā «Būvējam ģimeni 2».

Atgādinām, ka šovs «Būvējam ģimeni» noslēdzās 27. jūnijā, un skatītāju balsojums noteica uzvarētājus — Kārli un Ivetu no Carnikavas, kas ieguva 10 000 eiro kāzu rīkošanai. 7. septembrī tiks svinētas viņu kāzas. «Būvējam ģimeni» pievienojas visiem apsveicējiem.

Uz tikšanos jaunajā sezonā sestdien, 8. septembrī, plkst. 11.30 LTV1! Baudiet savu sestdienas rīta kafiju kopā ar TV žurnālu «Būvējam ģimeni 2»!

Projektu atbalsta Aizkraukles banka, fonds «Ziedot» un «Radio Skonto».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu