Baibas Rivžas apsveikums jauno mācību gadu sākot

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Zinību dienā sūtu vissirsnīgākos sveicienus ikvienam ar izglītību saistītam Latvijā - gan pirmsskolas izglītības iestādēs, gan pamatskolās un vidusskolās, gan interešu un profesionālās izglītības iestādēs, gan koledžās un augstskolās, kā arī ģimenēs! Īpašus ceļa vārdus novēlu visiem, kuri skolas vai augstskolas slieksni šajā rudenī pārkāpj pirmo reizi – pirmklasniekiem un pirmkursniekiem, jaunajiem pedagogiem un pasniedzējiem!

Uzsākot jauno darba cēlienu, es vēlos pateikties ikvienam par līdz šim paveikto izglītībā - izglītības iestāžu vadītājiem, mācībspēkiem un darbiniekiem, vecākiem, pašvaldībām! Es ticu Latvijas sabiedrības nemitīgajai vēlmei izglītoties, kas nodrošinājusi mūsu attīstību gan pagātnē, gan pašlaik, gan nākotnē. Par galveno izaugsmes resursu mūsu valsts ir likusi zināšanas un to mērķtiecīgu izmantošanu, kā pamatā ir kvalitatīva izglītība. Tāpēc novēlu ikvienam panākumus darbā, savstarpēju sapratni, cieņu un uzticēšanos, jo mērķis mums visiem ir viens – plaukstoša un uz zināšanām balstīta Latvija! Lai savos centienos mēs apsteigtu laiku un lai dialogs un saskaņota rīcība izglītībā darbojas kā paātrinājums!

Ar cieņu –

Baiba Rivža,
izglītības un zinātnes ministre
2007.gada Zinību dienā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu