Par pazudušo meitenīti policija saņem arvien mazāk informācijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Trīs nedēļas pēc tam, kad Dobelē bez vēsts pazudusi desmit gadu vecā Diāna Kozlovska, policija saņem arvien mazāk informācijas, kur šobrīd meitenīte varētu atrasties.

Dobeles policijas pārstāve Ieva Kolovska portālam «Apollo» pavēstīja, ka jaunas versijas par meitenītes atrašanās vietu policijai nav, kā arī sarukusi iedzīvotāju atsaucība par to, kur meitenīte redzēta, vai varētu atrasties. Viņa gan atteicās komentēt versiju, ka meitenīti kāds apzināti slēptu, jo šādu informāciju liedz izpaust izmeklētājs.

Iepriekš Valsts policijas Galvenās Kriminālpolicijas pārvaldes Cilvēku meklēšanas nodaļas priekšnieks Ruslans Dervans sacīja, ka Diānu Kozlovsku izdosies atrast. Tiek arī pieļauta versija, ka meitene kaut kur tiek slēpta.

Policija joprojām pārbauda vairākas versijas, kādēļ meitene pazudusi. Tiek noskaidrots, vai meitenīte pazudusi, jo bijušas problēmas ģimenē, kā arī ar ģimeni nesaistītas versijas. Policijas vadība iepriekš paudusi pārliecību, ka meitene ir dzīva un tiks atrasta.

Jau vēstīts, ka 1997. gadā dzimusī Diāna Kozlovska no mājām Dobelē, K. Barona ielā 2, izgāja 14. augustā ap plkst. 16 un līdz šim brīdim nav atgriezusies. Meitene ir 130 centimetru gara, viņai ir tumši, līdz pleciem gari mati. Diāna bija ģērbusies zilas krāsas svārkos un zilas krāsas jaciņā, kājās dzeltenas zeķes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu