Krievijas prese izplatījusi baumas par Pugačovas nāvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Krievu plašsaziņas līdzekļus pāršalkušas satraucošas baumas — mirusi Alla Pugačova. Pirmās ziņas par dziedātājas nāvi parādījās jau sestdien, un dzeltenā prese atsaucās uz mistiskiem milicijas ziņojumiem. Tika rakstīts arī, ka ziņa par Pugačovas «nāvi» jātur slepenībā līdz pirmdienai, lai nešokētu maskaviešus, kas svinēja pilsētas svētkus.

Kā ziņo laikraksts «Moskovskij Komsomoļec», pirmā par primadonnas nāvi «telefona klausulē raudājusi» dziedātāja Larisa Doļina. Tomēr tas nenozīmē, ka viņa šīs baumas izplatījusi. Aģentūra «RIA Novosti» pieļauj iespēju, ka dziedātāju kāds apzināti ir dezinformējis.

Baumu pamatā ir fakts, ka sestdien neviens nevarēja sazvanīt Pugačovu. Īpaši grūti tajā dienā klājās Filipam Kirkorovam, jo viņam izteikt līdzjūtību vēlējās puse Maskavas. Ar katru minūti sensacionālās baumas uzzināja aizvien vairāk cilvēku. Gandrīz visa pilsēta apsprieda ziņu par iespējamo Krievijas estrādes primadonnas nāvi. Pati Pugačova uz satraukto draugu zvaniem atbildēja tikai tad, kad pie viņas mājas jau bija sapulcējies sērojošo pielūdzēju pūlis.

Kā izrādās, todien dziedātāja slikti jutusies un tāpēc izslēgusi telefonu. Vēlāk Pugačova paziņoja, ka zina, kurš ir nelāgo baumu izplatītājs, tomēr viņa nevēlas atklāt šā cilvēka vārdu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu