Krievijas Uļjanovskas apgabals ievieš brīvdienu pēcnācēju radīšanai

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Lai uzlabotu dzimstības līmeni Krievijā, Uļjanovskas apgabala gubernators trešdienu, 12. septembri, pasludinājis par brīvdienu un mudinājis iedzīvotājus šajā dienā pievērsties bērnu radīšanai.

Oficiāli brīvdiena nodēvēta par Ģimenes dienu, taču tautā tai jau dots cits nosaukums — Ieņemšanas diena.

Apgabala gubernators Sergejs Marozovs arī apsolījis, ka ģimenēm, kurās pēc deviņiem mēnešiem, 12. jūlijā, piedzims mazulis, tiks uzdāvināta automašīna «UAZ-Patriot».

Pēc Marozova rīkojuma Uļjanovskas apgabala padomes juristi noskaidrojuši, ka strādājošajiem var piešķirt brīvdienu, lai viņi varētu piedalīties kādos pasākumos vai kampaņās. Tā kā bērnu radīšanu oficiāli nevarētu klasificēt kā «pasākumu», apgabala padome 12. septembrī izsludinājusi talku sabiedrisko vietu sakopšanai, bet pēc tās mudina iedzīvotājus pievērsties «Krievijas patriotu» vairošanai. Amatpersonas arī aicina iedzīvotājus atzīties mīlestībā savām otrajām pusēm.

Tāpat pa reģionu trešdien ceļos tematiskais vilciens ar akušieriem, ginekologiem un psihologiem, kas bez maksas sniegs konsultācijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu