Konkurss noslēdzies!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Radio, izdevniecība «Upe tuviem un tāliem» kopā ar portālu «Apollo» rīkotais konkurss, kurā bija iespējams laimēt Alana Aleksandra Milna stāsta «Vinnijs Pūks un viņa draugi» ieraksta kompaktdisku, noslēdzies.

CD laimēja: Ansis Jurģis Stabingis, Estere Mundure, Mārīte B., Laila Zvege, Anna Andrasone.

Alana Aleksandra Milna stāsts «Vinnijs Pūks un viņa draugi» pirmo reizi izskanējis 1985. gadā režisores Dainas Strelēvicas skatījumā. Kristofera Robina fantāzijas pasauli iedzīvinājuši brīnišķīgie Latvijas teātru aktieri: Vera Singajevska savu balsi dāvājusi Vinnijam Pūkam, Rūdolfs Plēpis — ēzelītim I-ā, Edmunds Freibergs — Sivēnam, Jānis Skanis — Trusītim, Harijs Spanovskis — Tīģerim, Helēna Romānova — Pūcei, Jānis Reinis — Mazulītim Rū, Leonīds Grabovskis — Kristoferam Robinam, bet Teicējs ir Āris Rozentāls.

Ierakstu papildina Ungara Savicka rakstītā mūzika. Dziesmas skan Jāzepa Mediņa mūzikas vidusskolas audzēkņu un pašu aktieru izpildījumā.

Tā kā stāsta nobeigumā Kristofers Robins sāk skolnieka gaitas, tad ieraksts ir sveiciens visiem mazajiem sapņotājiem, kuri septembrī pirmo reizi dodas uz skolu.

Balvas izņemt mēneša laikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu