Grupas «Cacao» boulinga kausu izcīna Normunds Rutulis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Toms Zariņš

Pirmdien boulinga centrā «Bowlero» norisinājās «Ripojošā akmens» kausa izcīņa boulingā, kas tika organizēta par godu Andra Ērgļa un grupas «Cacao» debijas albuma iznākšanas svinībām.

Ievadot pasākumu, Andris Ērglis, kas ir Liepājas amatieru čempions boulingā, ar pirmo metienu nodemonstrēja lielisku strike, ar vienu metienu notriecot visus 10 ķegļus uzreiz. Arī turnīrā gan Andris, gan viņa grupas biedri Tomass Kleins, Jānis Strazds un Aivars Meijers demonstrēja atzīstamu sniegumu. Taču negaidīti cīņā par uzvaru iesaistījās dziedātājs Normunds Rutulis, kas, sasniedzot rezultātu 148 punkti, arī uzvarēja turnīrā un saņēma speciālo balvu. Balva bija izgatavota no tīra akmens, kas atrasts Liepājas pludmalē.

Kā atzina uzvarētājs, iesācējiem veicas, jo šī bija tikai trešā reize, kad Normunds spēlējis boulingu. Kā zināms, Rutuļa iecienītais sporta veids ir skvošs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu