Notiks Latvijas santehniķu čempionāts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ceturtdien Ķekavā notiks pirmais Latvijas santehniķu čempionāts, portālu «Apollo» informēja pasākuma rīkotāji — čehu santehnikas iekārtu «JIKA» izgatavotāju pārstāvji Latvijā.

Čempionātā dalībnieki sacentīsies klozetpoda montāžā — visprecīzāk un ātrāk darbu veikušais santehniķis iegūs «2007. gada Latvijas labākā santehniķa» titulu, ceļojumu uz Čehiju, kā arī īpašu ceļojošo kausu.

Šāds čempionāts jau ir noticis Lietuvā, kur labākais santehniķis ar darba uzdevumu ticis galā 11 minūtēs.

«Cerēsim, ka šis čempionāts tāpat kļūs par pastāvīgu un prestižu šīs profesijas cilvēku pasākumu,» stāsta «JIKA» pārstāvis Nerijs Bakšs. «Lai gan pēdējos gados ļoti trūkst santehnikas speciālistu, jo vairākums viņu aizbrauc strādāt uz ārzemēm, cerēsim, ka, apvienodami šeit vēl palikušos un pagodinādami viņus, palīdzēsim apvienot šīs nozares pārstāvjus un paplašināt viņu pulku.»

Plānots, ka pasākumā piedalīsies vairāk nekā 200 santehnikas speciālistu no visām Latvijas pilsētām, kuriem bez čempionāta tiks piedāvāts spēkoties arī citās izpriecu sacīkstēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu