Argentīnā 82 gadus veca sieviete apprecas ar 24 gadus vecu jaunekli

LETA/REUTERS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Argentīnas Santafē provincē piektdien gredzenus mija 82 gadus veca sieviete un 24 gadus vecs vīrietis.

Adelfa Volpesa sastapa Reinaldo Vavekči, kad viņš vēl bija mazs zēns, jo bija viņa mātes draudzene.

Kad Reinaldo bija 15 gadu vecs, nomira viņa māte, un puisis pārcēlās dzīvot pie Adelfas. Pāris stāstīja, ka gadu gaitā viņu savstarpējā pieķeršanās pāraugusi mīlestībā.

Lai gan viņu vecuma atšķirība ir 58 gadi, abi jaunlaulātie apgalvoja, ka viņus vieno ļoti ciešas saites. Turklāt sieviete atklāja, ka viņa bija tā, kas ierosināja apprecēties. «Viņš ir drusku kautrīgs, tāpēc tā biju es, kas viņam jautāja: «Ko tu teiktu, Reinaldo, ja mēs [mūsu attiecības] noformētu oficiāli?», un viņš atbildēja: «Jā, Adelfa, es arī par to domāju»,» pastāstīja Volpesa.

Vavekče noliedza, ka viņš precējies, lai gūtu sev kādu labumu, jo vecā kundze, kurai nav savu bērnu, tāpat jau visu savu īpašumu pārrakstījusi uz viņa vārda. «Nekas nemainīsies. Es arī turpmāk dzīvošu normālu dzīvi kā agrāk. Nekas nemainīsies tikai tāpēc, ka mēs tagad esam apprecējušies,» sacīja jaunais vīrs.

Turklāt viņa sieva pasteidzās dot padomu par kāzām citiem pāriem. «Nedomājiet. Dažreiz cilvēki man saka: «Ak, bet ko teiks ļaudis?» Lai ļaudis saka, ko grib. Sava laime jāatrod pašiem,» teica Volpesa.

Jaunlaulātie medusmēnesi pavadīs Brazīlijas pilsētā Riodežaneiro, kas slavena ar saviem karnevāliem un pludmalēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu