«Nekā personīga». Strautmane un Krēvics

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TV3 turpina attīstīties un nostiprina informatīvo raidījumu bloku, un līdztekus TV3 ziņām veidos jaunu programmu «Nekā personīga» izmeklējošās žurnālistikas žanrā. «Nekā personīga» jau no 21. oktobra ik svētdienu plkst. 19.50 tiešraidēs TV3!

Lai nostiprinātu informatīvo raidījumu bloku, TV3 nāk klajā ar jaunu izmeklējošās žurnālistikas žanra raidījumu «Nekā personīga», kas ir loģisks kanāla attīstības turpinājums. «Nekā personīga» skatītāji ik nedēļu kopā ar Baibu Strautmani, Jāni Krēvicu un citiem profesionāliem un pieredzējušiem žurnālistiem varēs ironiski analītiskā skatījumā palūkoties uz politiskajiem, ekonomiskajiem un sociālajiem procesiem valstī. 

«Nekā personīga» komandā darbosies profesionāļi: Baiba Strautmane, Jānis Krēvics, Odita Krenberga, Zane Peneze, režisore un producente Arta Ģiga un citi.

TV3, sākot rudens sezonu, iekarojis pārliecinošu skatītāju uzmanību, ko apliecina tas, ka jau pirmajā rudens mēnesī septembrī TV3 bijis visvairāk skatītais televīzijas kanāls*. TV3 arī oktobrī turpinās pārsteigt skatītājus, un «Nekā personīga» ir vēl viens no rudens sezonas jaunumiem.

«TV3 Latvia» deviņu gadu attīstības laikā Latvijas elektronisko mediju vidē sevi pieteicis kā vienu no tirgus līderiem. TV3 saviem skatītājiem piedāvā labākos Latvijā veidotos raidījumus, šovus un pārraides no ārzemēm, pasaulē slavu guvušus seriālus un filmas, lieliskas animāciju filmas bērniem, kā arī visvairāk skatīto ziņu raidījumu.

«Nekā personīga» jau no 21. oktobra ik svētdienu plkst. 19.50 tiešraidēs TV3!

* TNS Latvia dati, laika periods: 01.09.–30.09.2007., vecuma grupa 4+.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu