BMS atver otro «BMS Megapolis» veikalu Latvijā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

26. oktobrī viena no Baltijas valstu ciparu iekārtu ražošanas un tirdzniecības tirgus līderiem AS BMS atver otro «BMS Megapolis» veikalu Latvijā – Rīgā.  AS BMS Āzenes ielā 5, esošajā tirdzniecības centrā «Olympia», piedāvā Baltijas valstīs pirmo jaunas koncepcija «BMS Megapolis» veikalu, kurā apmeklētājiem palīdzēs ne tikai kvalificēti konsultanti, bet arī mūsdienu tehnoloģijas, kas sniedz orientierus reibinošajā digitālajā pasaulē.

«Olympia» centrā esošais «BMS Megapolis» ar savu veikala platību apsteidz pagājušajā gadā tirdzniecības centrā «Galerija Azur» atvērto tā paša tīkla veikalu. Veikalā ar 1000 kv. metru platību būs atrodams viss, kas var būt nepieciešams mūsdienu cilvēkam, kurš interesējas par jaunākajām tehnoloģijām. «Ar atjaunoto izskatu mēģinām parādīt, ka «BMS Megapolis» nav vienkāršs veikals, bet digitālās elektronikas flagmanis. Tehnoloģijas, kas sniedz palīdzīgu roku veikala apmeklētājiem, parāda, kā var dažādot ikdienas dzīvi, izkrāsot to dažādās krāsās. Domājam, ka tehnoloģiju rotaļas klientus mudina sajust ne tikai digitālo iekārtu labumu, bet arī to valdzinājumu,» – uzskata sabiedrības BMS direktors Artūrs Afanasenka.

Jaunais «BMS Megapolis» sniegs milzīgu digitālo jaunumu klāstu, ar kuru centīsies modināt apmeklētāju interesi. Ienākot veikalā, vispirms acīs krīt virs plauktiem izgaismotās dažādu krāsu izkārtnes, kas pievilcīgi piedāvā jaunas preces, informē par akcijām, atlaidēm un īpašiem piedāvājumiem.

«Klientiem pašiem vajadzētu sajust, ar ko modernās tehnoloģijas var būt draudzīgas un piemērotas. Ne tik svarīgi ir vispusīgi analizēt tehniskos piedāvājumus iekārtas raksturojumā, cik svarīgi ir noskaidrot, ar ko konkrētā iekārta var būt noderīga cilvēkam. Šajā «BMS Megapolē» izvietotas daudz vitrīnu, kurās daļu no piedāvātajām iekārtām var pārbaudīt paši klienti,» – par jaunumiem stāsta A. Afanasenka.

Katra «BMS Megapolis» piedāvātā preču grupa iezīmēta ar tai atbilstošu krāsu. Pēc A. Afanasenka vārdiem, tā ir ērtāk orientēties lielajā veikalā un vieglāk atrast nepieciešamo iekārtu, jo pietiek atrast atbilstošas krāsas iezīmētu vitrīnu un tajā izvēlēties vēlamo preci.

«Olympia» tirdzniecības centrā izveidotajā «BMS Megapolis» tiks sniegts  plašs digitālās tehnikas sortiments. Video un skaņu iekārtas, datortehnika, bagātīgs digitālās elektronikas iekārtu un komponentu klāsts: viss, kas nepieciešams pašam izvēlīgākajam pircējam. «BMS Megapolis» Latvijā sortimentu veido 15000  nosaukumu preču : datoru, attēla un skaņas iekārtas, citas darbam un izklaidei domātas ciparu tehnoloģijas.

BMS vadītāja vārdiem sakot, BMS sabiedrībai, cieši sadarbojoties ar pasaules informāciju tehnoloģijas un digitālo iekārtu ražotāju līderiem, ir ekskluzīvas iespējas pirmajiem piedāvāt jaunumus tirgū un nodrošināt tiem labvēlīgas cenas.

Ievērojām, ka vairākas pasaules tirgū piedāvātās jaunākās elektronikas iekārtas uzreiz rada īpašu interesi klientiem Latvijā. Tādēļ «BMS Megapolis» apmeklētājus iepazīstināsim ar jaunāko digitālo tehnoloģiju sasniegumiem. Tieksimies, lai «BMS Megapolis» klienti rītdienas tehnoloģijas varētu izmēģināt un iegādāties jau šodien,» – akcentē A. Afanasenka.

AS BMS darbību Latvijā sāka 2006 gadā. Maijā izveidojusi sabiedrības filiāli Latvijā,  BMS 24. augustā Rīgā atvera pirmo «BMS Megapolis» veikalu.  «BMS Megapolis» veikalu tīklu Lietuvā veido 13 veikalu, kas atvērti visās lielākajās Lietuvas pilsētās. «Izplatību Lietuvā praktiski esam beiguši, tagad ir svarīgi noturēt un nostiprināt šeit ieņemtās pozīcijas. Reizē ar to ir pienācis laiks jaunam sabiedrības paplašināšanās posmam – starptautiskai paplašināšanai,» atzīmēja A. Afanasenka.

Pirmais «BMS Megapolis» Rīgā tika atvērts 2006 gadā,, 24. augustā jaunajā 25 tūkst. kvadrātmetru lielajā tirdzniecības centrā «Galerija Azur». Šajā centrā iekārtotā «BMS Megapolis» platība ir 650 kvadrātmetru. «BMS Megapolis» strādā ap 20 darbinieku.

«Zināms, ar diviem  veikaliem netaisāmies aprobežoties.  Plānojam, ka Latvijas galvaspilsētā mums būs 4-5 «BMS Megapolis». Aktīvi pētām tirgu arī citās Latvijas pilsētās. Mūsu mērķis ir skaidrs – kļūt par vieniem no Latvijas tirgus līderiem, tāpēc lielākās investīcijas tiks novirzītas BMS attīstībai šajā valstī,» skaidroja A. Afanasenka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu