Naomi Votsa filmēsies Hičkoka «Putnu» jaunajā ekranizācijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: smh.com.au

Naomi Votsa atveidos galveno lomu Alfrēda Hičkoka slavenās filmas «Putni» («The Birds», 1963) jaunajā ekranizācijā. Mārtins Kempbels («Kazino «Royale»», 2006 un  «Zorro leģenda», 2005) pašlaik risina sarunas ar studiju «Universal», jo aizrautīgi vēlas pats uzņemt šo filmu.

Studija plāno filmas pamatā izmantot Dafnijas di Morjē stāstu, kas savulaik iedvesmoja saspensa karali uzņemt 1963. gada šedevru. Filmas sižets nemainīgs — cilvēkiem kādā Dienvidkalorīnas štata pilsētiņā negaidīti uzbrūk satrakojušies putnu bari. Atliek gaidīt, ar ko mūs pārsteigs jaunā versija.

Pašlaik noris darbs pie pirmā scenārija varianta. Visticamāk, producenti aicinās palīgos aizrobežu scenāristus.

Filmēšanas sākuma datums vēl nav zināms.

Votsai un Kempbelam darba tuvākajā laikā arī netrūkst. Režisora darba grafikā ir trilleris «36» (2008) un enerģiskā drāma par nozagto vilcienu «Unstoppable» (2009). Naomi Votsu drīzumā varēs redzēt filmā «Funny Games» (2008). Pašlaik aktrise kopā ar Klaivu Ouvenu filmējas trillerī «The International» (2008), pēc kura sāks darbu pie romantiskas komēdijas pēc Emijas Sazerlendas grāmatas «Kicked, Bitten and Strached» (2009).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu