Negribu zaudēt draudzeni!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Man ir problēma ar draudzeni. Mēs esam vislabākās draudzenes, bet pēdējā laikā viņa kaut kā mainās. Viņa paliek tāda kruta. Man visu laiku ir sajūta, ka viņa jūtas par visiem smukāka, labāka un tā tālāk!

Pēdējā laikā arī mūsu attiecības ir mainījušās. Agrāk mēs par visu runājām, bet tagad dienas laikā pasakām dažus vārdus, un viss. Es negribu ar viņu šķirties. Smieklīgi skan, vai ne?! Man vairs tādu normālu draudzeņu nav, un es nezinu, ko man iesākt. Varbūt kāda vaina ir manī.

Varbūt man ir jāmainās, jākļūst pašpārliecinātākai. Varbūt es esmu greizsirdīga, ka viņa ir smukāka par mani. Es nezinu, visu laiku domāju par to. Atnāku mājās pēc skolas, gribas raudāt!

Sveika! Nē, tas nav smieklīgi, draudzības izjukšana ir ļoti sāpīga pieredze. Iespējams gan, ka jūsu atsvešināšanās ir tikai uz laiku un drīz viss nokārtosies.

Pagaidām dari visu, ko vari, lai nostiprinātu arī savu pašapziņu. Eksperimentē ar drēbēm, atrodi savu stilu. Nekautrējies izteikt savu viedokli. Seko līdzi jaunumiem, iesaisties dažādos pasākumos.

Ja arī Tavas attiecības ar draudzeni neuzlabosies, tā Tu vari iegūt jaunus draugus vai vismaz interesanti pavadīt laiku!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu