Klasē par mani baumo...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Sveiki! Es nesaprotu, kāpēc mana klase pret mani izturas slikti! Viņi mani ienīst! Ko lai es daru?

It kā pa vienam viņi ir kā eņģeļi, bet, kad ir klases kolektīvā, tad gan viņi tādus vārdus izsaka. Savu labāko draudzeni arī zaudēju, bet kāpēc, es taču neko neizdarīju! Pagāja ilgs laiks, kamēr pieradu, ka vairs nav labas draudzenes! Es nesaprotu, kāpēc viņi mani apsmej! Pa skolu par mani klīst baumas! Es domāju, tas ir trīs meiteņu dēļ, viņas mani ienīst un sakūda pārējās, un tās arī uz mani dusmīgas! Cerams, atbildēsiet!

Sveika! Grūti pateikt, kāpēc Tev var būt normālas attiecības ar klasesbiedriem, kad viņi ir pa vienam, bet sliktas — ar klasi kā kolektīvu. Varbūt Tu vienkārši mazliet pārspīlē, domājot, ka visi pret Tevi slikti izturas un baumo? Droši vien būsi ievērojusi, ka arī Tu sarunās piemini kāda cita rīcību vai uzskatus, tātad, stingri ņemot, tā ir baumošana. Un turklāt — ļoti cilvēcīga īpašība, pieredzes un domu apmaiņa.

Slikti, ja sāk runāt nepatiesību vai sagrozīt faktus... Tad nevajadzētu baidīties baumotājiem aizrādīt, ka viņi kļūdījušies. Bet iespējams arī, ka Tev vienkārši vieglāk saprasties ar citiem, kad jūs esat nelielā pulciņā vai divatā, tā varētu būt Tava rakstura iezīme.

Ja Tev tā nepatīk, trenējies iejusties arvien plašākā sabiedrībā — neatsakies palīdzēt rīkot dažādus pasākumus, ballītes, aktivitātes — steigā un rosībā pašai aizmirsīsies visa nedrošība un šaubas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu