Šovakar dalīs MTV EMAs balvas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pavisam nedaudz atlicis līdz brīdim, kad uzzināsim, kuri mākslinieki un mūziķu apvienības iegūs 2007. gada MTV EMAs balvas.

Interesantākie notikumi patlaban risinās nominācijā «New Sounds of Europe», kur no sākotnējām 18 grupām pēc skatītāju, klausītāju un atbalstītāju balsojuma palikušas tikai trīs fināla grupas: Turcijas, Rumānijas un kaimiņvalsts Igaunijas pārstāvji — attiecīgi «Yakup», «Firma» un «Bedwetters».

Igauņu garāžas roka grupa «Bedwetters» pavisam īsā laikā kļuvusi populāra gan Igaunijā, gan Baltijā un drīzumā varētu iegūt popularitāti visā Eiropā. Grupas puišu ceļš uz slavu sākās ar uzvaru jauno grupu konkursā, kura balva bija videoklipa uzņemšana un iekļaušana MTV Baltijas kanālu rotācijā. Nākamais «Bedwetters» panākums bija uzstāšanās «MTV B-Day» pasākumā Rīgā, kur «Bedwetters» pirmo reizi uzstājās tik lielas auditorijas priekšā. Puiši pašlaik strādā pie sava debijas albuma, un paredzams, ka dienas gaismu tas ieraudzīs 2008. gada sākumā.

http://www.ema.mtvbaltic.com/

http://www.mtvema.com

Šogad pirmo reizi MTV EMAs nominantus galvenajām nominācijām izvēlējās skatītāju «žūrija», nevis industrijas profesionāļi. MTV skatītāji starp nominantiem līderos izvirzījuši  Džastinu Timberleiku ar četrām nominācijām. Trim MTV EMAs balvām — «Solo Artist», «Most Addictive Track» un «Album of The Year» — nominēta karstasinīgā kanādiešu dziedātāja Avrila Lavinja, kas šogad pirmo reizi kāps arī uz MTV EMAs skatuves, lai izpildītu kādu no saviem aktuālajiem hitiem. Arī milzu panākumus guvusī «My Chemical Romance» nominēta trim MTV EMAs balvām: «Rock Out Award», «Band of 2007» un «Inter Act Award». Starp nominantiem vēl sastopami tādi spilgti vārdi kā «Fall Out Boy», «Good Charlotte», Timbaland, Rihanna, «Muse», «Arctic Monkeys», Mika, Nelly Furtado un daudzi citi.

Mūsu reģionam «tuvākajā» nominācijā «Best Baltic Act» šogad nominētas šādas grupas: «Double Faced Eels» un «Tribes of the City» no Latvijas, Jurga un «Skamp» no Lietuvas, kā arī «Tanel Padar and the S.U.N.» no Igaunijas. «Skamp» un «Tanel Padar and the S.U.N.» no Baltijas reģiona MTV EMAs balvai nominēti jau otro gadu pēc kārtas, pārējās Baltijas grupas šajā ziņā ir jaunpienācējas. Pirmo MTV EMAs balvu nominācijā «Best Baltic Act» pagājušajā gadā no Kopenhāgenas mājās pārveda «Prāta vētra», kā latviešiem veiksies šogad?

MTV EMAs 2007 balvu pasniegšanas ceremonija solās būt krāšņa un iespaidīga. Šovakar uz skatuves kāps un savu sniegumu demonstrēs tādi mākslinieki kā «Foo Fighters», Mika, Avrila Lavinja, «My Chemical Romance», «Tokio Hotel», «Babyshambles» un citi.

Šova tiešraide no Minhenes «MTV Latvija» kanālā būs skatāma šovakar no plkst. 21.00 līdz pat 00.30. Nozīmīgo balvu pasniegšanas ceremoniju vadīs skandalozais amerikāņu reperis Snoop Dogg. Šovā plānoti arī pārsteigumi, par kuriem uzzināt varēsiet, skatoties tiešraidi.

MTV EMAs raidījumi 1. novembrī:

  • 20.00 MTV EMAs Supermercado
  • 21.00 MTV EMAs Red Carper Live
  • 22.00 MTV Europe Music Awards 2007
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu