«Pimp&Ho» <i>burziņš</i> klubā «Rocabilly»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nākamtrešdien, 7. novembrī, klubā «Rocabilly» norisināsies neordinārs smagās mūzikas pasākums brīvā gaisotnē — «Pimp&Ho party» — ar trīs dažādu gan pašmāju, gan ārzemju grupu uzstāšanos, konkursiem, karaoki dzīvās mūzikas pavadījumā un citiem pigoriem, portālu «Apollo» informēja pasākuma rīkotāji.

Šis koncerts paredzēts kā slovāku technical death stilā spēlējošās apvienības «Moonfog» koncertturnejas brīvākā un nepiespiestākā daļa. Grupa, kura spēlē jau septīto gadu un izdevusi veiksmīgus ierakstus, šonedēļ dosies turnejā pa Poliju, Baltijas valstīm un Krieviju. Latvijā tai paredzētas trīs uzstāšanās: 6. novembrī «Moonfog» spēlēs klubā «Depo», 7. novembrī «Pimp&Ho» burziņā, bet nākamajā dienā — Liepājā, klubā «Fontaine Palace».

«Sākotnēji mums bija viens mērķis — «Petrogrind» festivāls Sanktpēterburgā, un uz turieni domājām doties ar vilcienu vai lidmašīnu. Taču tad nolēmām uztaisīt turneju, braukt ar automašīnu, pa ceļam uzspēlējot arī Baltijas valstīs,» skaidro «Moonfog» ģitārists Peters.

«Pimp&Ho» koncerts atšķirsies no pārējām nopietnajām grupas uzstāšanās reizēm ar brīvo atmosfēru, kurā grupas dalībnieki sola klausītājus priecēt ar pazīstamu grupu kaverversijām («Sepultura», «Kreator», «Carcass» u. c.).

Burziņā spēlēs arī pašmāju apvienības — grindfunk grupa «Trauma Moralis», kas šoruden aizvadījusi sekmīgu turneju Baltkrievijā, kura iemūžināta arī videoierakstā, un drīzumā to, tāpat kā grupas ierakstus un T kreklus, varēs iegādāties galerijā «Istaba». Kā atsvaidzinošs elements pasākumā paredzēts arī rapcore grupas «Seim» sniegums, kas klausītājus pārsteidz ar ironiskajiem un asajiem tekstiem un spilgto skatuves tēlu.

Pasākuma dresscode ir rōzā (der arī spilgti zaļš, zils, sarkans) un melns apģērbs. Tiem, kas uz pasākumu būs atnākuši īpaši uzkrītošos un neordināros tērpos, paredzētas pārsteiguma balvas. Kolorītākajiem personāžiem būs iespēja saņemt savas 15 slavas sekundes, pagozējoties uz skatuves un mēģinot iejusties vokālistu ādā.

P.S. Koncerts sāksies plkst. 20.00 un ilgs līdz 23.00, ieejas maksa — 2 lati.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu