JL: Kalvītim jāpilda iepriekš paustais un jāatkāpjas no amata

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Partijas «Jaunais laiks» (JL) Saeimas frakcijas deputāti uzskata, ka Ministru prezidentam Aigaram Kalvītim jāpilda iepriekš publiski paustais un jāatkāpjas no amata.

JL pārstāve Laila Timrota portālu «Apollo» informēja, ka JL Saeimas frakcijas deputāti ir gandarīti par Saeimas ceturtdienas lēmumu uzdot Ministru kabinetam pārskatīt lēmumus par Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja vadītāju Alekseju Loskutovu.

Ar šo balsojumu Saeima ne vien nav ļāvusi varas partijām patvaļīgi izrēķināties ar sev neērtu veiksmīgi strādājošas tiesībsargājošas iestādes vadītāju, bet arī ievērojami stiprinājusi valdības sagrauto tiesiskumu valstī.

«Sagaidām, ka premjers Aigars Kalvītis pildīs iepriekš publiski pausto, Saeimas balsojumu uztvers kā neuzticības balsojumu valdībai un tās vadītājam un atkāpsies no amata,» uzsver JL Saeimas frakcijas vadītājs Dzintars Zaķis.

JL ir pārliecināts, ka lēmums Saeimā pieņemts, vienīgi pateicoties sabiedrības aktīvai politiskai līdzdalībai, protestiem pret valdošās koalīcijas patvaļu un vairākkārtējiem aicinājumiem nepieļaut nepamatotu Loskutova atbrīvošanu no amata.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu