Mamma smejas, viņas draugs aizvaino

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

Sveiki!!! Esmu meitene, man ir 11 gadi :) Dzīvoju dzīvoklī. Es jau kopš septiņu gadu vecuma esmu slima! Man ir iekaisusi 12 pirkstu zarna, man ir gastrīts un cukura diabēts.

Kad mēs ar mammu aizbraucām pie ģimenes ārsta, man pateica, ka visas šīs slimības pārāk ielaistas u. tml.. Labi, mamma par to bija ļoti priecīga :( Tad mēs aizbraucām uz slimnīcu, un man noņēma no vēnas asinis. Mamma tad bija aiz durvīm, un viņa smējās par mani :( Mammai bija līdzi viņas mīļākais, un viņi abi mani aprunāja. Mammas mīļākais, tā var teikt, ir smirdīgs resns preteklis. Viņš jūtas varens:( Iznākot no slimnīcas, mamma teica, ka ir sarunājusi mani iebāzt slimnīcā uz trim mēnešiem :( Es negribēju, jo man jau gandrīz viss bija izārstēts :) Un es mammai jautāju: kāpēc tu tā dari? Viņa neko neatbildēja. Tad viņas mīļākais man iesita pa vēderu un ar kāju pa zodu... Un mamma smējās un teica: tā tev arī vajag. Lūdzu, palīdziet...

Sveika! Tevī ir sakrājies aizvainojums un satraukums par savu veselību, tāpēc noteikti nepieciešams ar kādu izrunāties, kas Tevi mēģinātu saprast. Izskatās, ka mamma šobrīd nebūs tas cilvēks, vai varbūt tomēr? Ja viņa vai viņas draugs tiešām izturas tik aizvainojoši (nevis tā izpaužas Tavas dusmas par slimošanu), varbūt vērts piezvanīt uz kādu no tālruņiem:

Bezmaksas psihologa konsultācijas 

Bērnu un ģimenes lietu ministrija; Basteja bulvāris 14, Rīga, LV-1050; tālrunis: 7356497. 

dardedze@apollo.lv

skalbes@skalbes.lv

Bezmaksas bērnu uzticības tālrunis: 800 9000. 

gimenes@krize.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu