Lai darbs uz priekšu labāk iet, ir katram roka jāpieliek!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dzīvojot laikmetā, kad dominē komercija, nauda, varaskāre un tamlīdzīgas pārprastas vērtības, gribas arī kaut ko no tīra mazliet, gribas palīdzēt kādam tāpat vien, bez samaksas, brīvprātīgi ziedojot savu laiku un visus pārējos resursus, kas ir mūsu rīcībā.

Paldies Dievam, mēs savā idejā neesam vieni! Mūsu domubiedru pulks, ar kuriem aktīvi sadarbojamies, pamazām paplašinās.

Pašlaik esam sākuši silto ziemas drēbīšu (cepures, šalles, cimdi) piegādi bērnunamiem, sociālās aprūpes centriem un bērnu patversmēm visā Latvijā. Piedāvājumam saņemt šīs mantiņas atsaukušies no Daugavpils, Rēzeknes, Valmieras, Zosēniem, Iršiem, Irlavas, Ventspils, Alsungas, Jūrmalas, Baldones, Tērvetes, Jelgavas, Īslīces un Rīgas bērnu aprūpes iestādēm.

Sīkāka informācija par katru no braucieniem būs atrodama mūsu mājas lapā.

Patiesībā jau nevajag pat gaidīt Ziemassvētkus, lai kādu iepriecinātu, tāpēc vēlamies aicināt katru fizisku vai juridisku personu savu iespēju robežās arī atbalstīt šāda veida labdarības pasākumus! Jo visi kopā pat bez īpašas piepūles mēs varam paveikt neiedomājami daudz!

vestule@lachi.id.lv

http://www.bildespardzivi.info/

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu