Atstāj apcietinājumā par Diānas Kozlovskas slepkavību aizdomās turēto mātes draugu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien Dobeles rajona tiesa par Dobelē noslepkavotās meitenītes Diānas Kozlovskas slepkavību aizdomās turētajam viņas mātes draugam, 1952. gadā dzimušajam Andrejam Kuļijevam, atstāja spēkā sākotnēji piemēroto drošības līdzekli — apcietinājumu, aģentūru LETA informēja tiesā.

Tiesas lēmumu septiņu dienu laikā var pārsūdzēt Zemgales apgabaltiesā.

Jau ziņots, ka par Diānas noslepkavošanu aizdomās turētajai meitenītes mātei Baibai Kozlovskai procesa virzītājs oktobra beigās nolēma mainīt drošības līdzekli no apcietinājuma uz policijas uzraudzību, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākā inspektore Linda Neimane.

Līdz tam Baiba Kozlovska ar Dobeles rajona tiesas izmeklēšanas tiesneša 21. septembra lēmumu atradās apcietinājumā. Viņa šo lēmumu pārsūdzēja, taču Zemgales apgabaltiesa to noraidīja.

LETA jau ziņoja, ka 1997. gadā dzimusī Diāna no mājām Dobelē, K. Barona ielā 2, izgāja 14. augustā. Viņas mirstīgās atliekas tika atrastas 8. septembrī netālu no dzīvesvietas.

Zināms, ka policija meitenes dzīvesvietā iepriekš veikusi kratīšanu un atsavinājusi vairākus priekšmetus, kas varētu palīdzēt atrisināt meitenes slepkavību. Ekspertīzes varētu noteikt, vai uz policijas atsavinātajām mantām ir meitenes DNS.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu