Reķis gūst vārtus Vācijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Vācijas čempionāta spēlē piektdien vārtus guva latviešu hokejists Arvīds Reķis, tomēr viņa pārstāvētā Augsburgas «Panther» ar 2:3 piekāpās Hanoveres «Scorpions».

Reķis pa pretinieku vārtiem izdarīja divus metienus, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls. Citā spēlē Herberta Vasiļjeva pārstāvētais Krēfeldes «Pinguine» ar 5:3 pieveica Krišjāņa Rēdliha Hamburgas «Freezers». Vasiļjevs atdeva vienu rezultatīvu piespēli un izdarīja piecus metienus pa pretinieku vārtiem, kā arī nopelnīja divas soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu, bet Rēdlihs tika pie divām soda minūtēm un pozitīva lietderības koeficienta +1.

Vācijas čempionāta kopvērtējumā «Freezers» ar 35 punktiem 24 spēlēs nokrituši uz devīto vietu, «Pinguine» ar 34 punktiem 24 spēlēs ieņem 11. vietu, bet viņiem seko «Panther», kuriem 23 spēlēs ir 31 punkts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu