Kad skolēnu pārceļ nākamajā klasē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Skolēnu pārceļ nākamajā klasē, ja viņš ir saņēmis gada vērtējumu visos konkrētās klases mācību priekšmetos (izņemot priekšmetus, no kuriem skolēns ir atbrīvots) un nav saņēmis vērtējumu, kas neatbilst sasniedzamajiem rezultātiem vai ir zemāks par četrām ballēm: vairāk nekā vienā mācību priekšmetā (1.–4.klasē) vai vairāk nekā divos mācību priekšmetos (5.–8.klasē un 10.–11.klasē)

Skolēnam mācību gada beigās pēcpārbaudījumi un konsultācijas ir obligāti tajos priekšmetos, kuros vērtējums 1.–4.klasē neatbilst mācību priekšmetā sasniedzamajiem rezultātiem vai gada vērtējums ir zemāks par četrām ballēm, vai gada vērtējums nav saņemts, bet 5.–8., 10. un 11.klasē gada vērtējums ir zemāks par četrām ballēm vai gada vērtējums nav saņemts.

Noteikumi par obligātajām prasībām izglītojamo uzņemšanai un pārcelšanai nākamajā klasē vispārējās izglītības iestādēs (izņemot internātskolas un speciālās izglītības iestādes) (MK 01.11.2005. not...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu