Man ir utis!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sveiki, man ir problēma.  Es šodien sapratu, ka man ir utis. Vecāki ir aizbraukuši uz ārzemēm, un nauda man nav atstāta tik daudz, lai es tagad varētu iet uz aptieku un pirkt tos labos līdzekļus. Vai nav cita veida, kā no tām tikt vaļā, nu vismaz kaut ko izdarīt, lai viņas nevairojas līdz vecāku atbraukšanai? Lūdzu, palīdziet, negribu būt utaina! :(

Sveika!

Utis var likvidēt dažādi, bet tam ir vajadzīgs laiks un pacietība. To var izdarīt, iegādājoties aptiekā kādu no līdzekļiem: šampūnu pret utīm, losjonu pret utīm, želeju pret utīm, šampūnu «Pedex» vai  «Nix».  Lietojot kādu no šiem līdzekļiem precīzi pēc lietošanas pamācības, veiksmīgi no utīm atbrīvosies. Šampūna cena ir līdz pieciem latiem. Neesi minējusi, cik ilga būs tavu vecāku prombūtne, bet, ja viņi būs prom vēl ilgāku laiku, varbūt vari aizņemties šos piecus latus no kādiem radiniekiem vai draugiem līdz vecāku atbraukšanai? 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu