«Jūrmalas ATU» vadītājs: Munkevica uzdevumā no manis prasīja 20 000 latu kukuli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

SIA «Jūrmalas ATU» vadītājs Juris Visockis apgalvo, ka Jūrmalas mēra Raimonda Munkevica uzdevumā kāds cilvēks no viņa esot pieprasījis 20 000 latu kukuli, svētdien ziņoja TV3 raidījums «Nekā personīga».

Munkevics šādus apgalvojumus nodēvēja par muļķībām.

Vēsturiski Jūrmalā atkritumus izvedis pašvaldības uzņēmums «Jūrmalas ATU», taču situācija mainījusies, kad uzņēmuma «Jūrmalas namsaimnieks» toreizējais pārvaldnieks Munkevics izvēlējies savai firmai citu atkritumu izvedēju.

Kā uzsver raidījums, SIA «Nelsens» atkritumu izvešanas jomā Jūrmalā varēšot netraucēti darboties līdz 2010. gadam, kamēr «Jūrmalas ATU» — tikai līdz šā gada Jāņiem.

SIA «Nelsens» 2006. gada sākumā iegādājās bijušais apsardzes firmas «Ave Lat sargs» valdes loceklis Ēriks Zaporožecs. «Nelsens» padomē ir arī bijusī «Ave Lat grupas» augsta līmeņa darbiniece Ilze Martinsone, kas 90. gadu sākumā bija Andra Šķēles kolēģe Lauksaimniecības ministrijā. Kopš «Nelsens» īpašnieku maiņas tā valdes loceklis ir viens no apsūdzētajiem digitālās televīzijas krimināllietā Māris Pauders, iepriekš rakstīja laikraksts «Diena».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu