«VEF Rīga» pārbaudīs bijušo CSKA spēlētāju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«VEF Rīga» uz pārbaudes laiku uzaicinājis krievu basketbolistu Jevgeņiju Koļesņikovu, kuram iepriekš bija līgums ar Krievijas čempionvienību Maskavas CSKA.

Kā aģentūru LETA informēja kluba preses sekretāre Laila Spaliņa, «VEF Rīga» izteikusi vairākus piedāvājumus Latvijas vadošajiem klubiem par jauno spēlētāju izīrēšanu, jo pašreizējos klubos basketbolisti netiek pie progresam nepieciešamā spēles laika. Tomēr, tā kā neviens Latvijas klubs līdz šim nav atsaucies, «VEF Rīga» papildinājumu meklēja ārvalstīs. Taču, ja kāds Latvijas klubs būs ar mieru izīrēt savus jaunos spēlētājus, «VEF Rīga» sola atteikties no 22 gadus vecā un 1,93 metrus garā Koļesņikova iekļaušanas komandā, jo komandas galvenais mērķis ir Latvijas jauno spēlētāju audzināšana.

Kluba galvenais treneris Valdis Valters jau iepriekš ir paudis viedokli, ka komanda ir jāpastiprina, tāpēc «VEF Rīga» redzeslokā esot visi Latvijas labākie jaunie spēlētāji, kā arī tiek sekots līdzi situācijai Krievijā un Ukrainā.

SEB «Challenge Cup» kopvērtējumā «VEF Rīga» šobrīd ar 11 uzvarām 16 spēlēs ieņem trešo vietu, bet Latvijas Basketbola līgas pirmās divīzijas kopvērtējumā komanda ar septiņām uzvarām 11 spēlēs ieņem piekto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu