Valters zvaigžņu piecniekā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

SEB Baltijas basketbola līgas «Zvaigžņu spēlē» baltiešu komandas pamatsastāvā izies arī viens Latvijas basketbolists — Sandis Valters no Rīgas ASK.

Baltijas zvaigžņu pamatpiecniekā bez Valtera laukumā dosies arī Mants Kalnietis (Kauņas «Žalgiris»), Jons Mačulis (Kauņas «Žalgiris»), Kristjans Kangurs («Kalev/Cramo») un Eurēlijs Žukausks (Kauņas «Žalgiris»). Leģionāru izlases pamatsastāvā iebalsoti Markuss Brauns (Kauņas «Žalgiris»), George Cincadze (Tartu «Rock»), Metjū Nīlsens («Lietuvos Rytas»), Čārlzs Eidsons («Lietuvos Rytas») un Treviss Rīds («Kalev/Cramo»).

Visvairāk līdzjutēju balsu ieguva «Žalgira» amerikāņu leģionārs Brauns, par ko nobalsoja 12 727 basketbola līdzjutēji. Viņam seko komandas biedrs Kalnietis (12 345) un Tartu «Rock» gruzīns Cincadze (11 542). Jāpiebilst, ka Mačulis, Kalnietis, Rīds un Valters bija zvaigžņu piecniekā arī pērn.

23. janvārī tiks paziņoti abu komandu galvenie treneri (jau tagad zināms, ka tie būs Rimants Grigs un Aleksandars Trifunovičs) un viņu asistenti, bet dienu vēlāk kļūs zināmi pilnie komandu sastāvi. Atgādinām, ka šogad SEB BBL «Zvaigžņu spēle» notiks 2. februārī «Saku Arena» Tallinā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu