«5up.lv» — alternatīva ierastam dzīvesveidam!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jaunajā interneta vietnē [s:18029] jūs atradīsiet interesantu intelektuālo SMS spēli «Lielais starts», kurā vai nu jāizpilda interesanti uzdevumi, vai jāatbild uz parastiem jautājumiem.

Spēle sastāv no 12 kārtām, kuras var iziet vienā dienā – 2008. gada 17. maijā. Visiem, kas reģistrēsies spēlei, visā Latvijas teritorijā vienlaikus atnāks SMS ar pirmo uzdevumu. Ar šo mirkli spēle sāksies.

Pēc 12 kārtām starp visiem dalībniekiem tiks izlozētas 50 lieliskas dāvanas.
Bet tas vēl nav viss! Pieci labākie spēlētāji spēlēs lielajā finālā, kas notiks 24. maijā Ogres estrādē  ar ļoti populārās Krievijas rokgrupu «ЗВЕРИ» piedalīšanos.

Tieši šajā dienā finālisti kopā ar skaistuma konkursa «Mis Pavasaris 2008» uzvarētājiem izlozēs galveno balvu:

  • 1500 € 
  • ceļojumu uz Ungāriju
  • modernu portatīvo datoru

Pārbaudiet savu veiksmi! Tiem, kas grib sacensties jau tagad, «5up» organizē speciālas bonusa spēles, kuru gaitā dalībnieki var iegūt vērtīgas dāvanas!

Reģistrējieties, un jūs automātiski kļūsiet par visu «5up» spēļu dalībnieku!

Kas ir bonusa spēles? Viss ir ļoti vienkārši! Uz tālruņa numuru, kas tika norādīts reģistrējoties, jums tiks nosūtītas SMS ar parastiem un interesantiem jautājumiem. Galveno balvu saņems pirmie pareizi atbildējušie dalībnieki. Katrs divsimtais saņems mierinājuma balvu.
Laimēt var katrs!

Nāciet spēlēt kopā ar mums! Šis projekts veidots tieši jums ar mērķi jautri un moderni pavadīt brīvo laiku, piedalīties sacensībās, iepazīties, par velti atpūsties koncertos Ogres estrādē, laimēt naudu, izlozēt daudz lielisku dāvanu, braukt ceļojumos un - pats galvenais –  IEGŪT LIELO BALVU «Five-up» STILĀ!

«Five-up» – tie ir aktīvi, dinamiski un visos jaunumos ieinteresēti cilvēki! Tieši tādi, kā Jūs!

Ar labākajiem novēlējumiem – Jūsu «Five-up»!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu