«Apollo» videočatā viesojas Akvelīna Līvmane

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Dailes teātra mājas lapā par aktrisi Akvelīnu Līvmani bez garum garā kino un teātra lomu uzskaitījuma var izlasīt arī, ka aktrise ir «talantīga, gudra, izteiksmīga māksliniece, kuras interešu sfēra nav tikai gaisīgi sadzīviskais čivināšanas apvalks, bet radoša pašizpausme plašā nozīmē. Varbūt tāpēc viņa joprojām nemitīgi turpina pārsteigt».

Aktrise sabiedrībai ir zināma arī kā gudras dzīvesziņas pazinēja. Akvelīnas Līvmanes raksti par redzamo un neredzamo pasauli lasāmi plašsaziņas līdzekļos. Aktrise šādas zinības ir īpaši mācījusies.

Akvelīna Līvmane mīļi piekrita atbildēt uz portāla «Apollo» lasītāju jautājumiem.

lida: Kā ir ar tām diētām, vai notievēšana tomēr nesākas galvā nevis visādos ripučos un neēšanā?
 
Jums taisniiba. Viss sakas galvaa. Ja cilvekam ir ko darit , vinam nav laika nepartraukyti sedet pie ledusskapja
 
interesants: vai ir vēl kaut kas tāds,ko jūs dzīvē vēlaties vēl sasniegt un apgūt jaunu?
 
Jaa. Es interesejos par daudz ko - fiziku un kjiimiju.
 
puiks: Tagad horoskopi atrodami vai katrā avīzē. Tajos taču nekā no zinātnes nav, tikai plika izklaide. Kāda ir Jūsu attieksme pret tādiem izklaidējosīem horoskopiem?
 
Ja cilveki tos lasa, tad viniem tos vajag. Nav ta, ka tajos nebutu nekadas patiesiibas.Pirms dazam dienams skatijos interviju ar Globu, kura meitaoi horoskops lika neiet uz ielas. Vina nepaklasuija un par mata tiesu izglabas no naaves autoavarija
 
MH: Vai jūs varat ieteikt man kura datumā somēnes labak dibināt jaunu sportisku ar mākslu un kīno sastītu biedrību.PAldis
 
Saciet jaunaa menesii, tad buus labi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu