Andra Ērgļa soloalbums «Sirdspuksti» iznāks 24. martā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Andris Ērglis pabeidzis darbu pie sava pirmā soloalbuma «Sirdspuksti», kura izdošanas datums ir 24. marts. 12. aprīlī dziedātājs aicina visus uz savu lielkoncertu Ķīpsalas hallē.

Jaunajā albumā ir pavisam 12 dziesmas. Lielākā daļa dziesmu rakstītas speciāli šim albumam. Vairākumam dziesmu autori ir ilggadējais Ērgļa kolēģis Jānis Strazds un tekstu autors Guntars Račs. Šajā albumā būs atrodama arī dziesmas «You Raise Me Up» kaverversija, ar kuru Andris guva vērā ņemamus panākumus konkursā «Jaunais vilnis». «Dziesmiņu par piedošanu», kas arī būs iekļauta jaunajā projektā, īpaši Andrim rakstījis maestro Raimonds Pauls.

Ierakstu producējis Ērglis un Strazds, darbs pie jaunā albuma Liepājas studijā «FM Studio» ilga vairākus mēnešus. Dziesmas miksēja un ierakstīja Egils Mežs. Skaņas pēcapstrāde notika studijā «Cutting Room» Zviedrijā. Ierakstā piedalījušies arī daudzi viesmūziķi, arī dziedātājas Kristīna Zaharova un operas dīva Kristīne Zadovska. Dziesmu piebalsis divās dziesmās ieskaņojušas amerikāniete Bekija Raša un zviedriete Anna Bailunda. Albuma tapšanā piedalījās arī ģitārists Māris Kupčs, basģitārists Aivars Meijers, trompetists Normunds Piesis, vijolnieces Baiba Lasmane un Ginta Alžāne, altiste Tatjana Borovika un čelliste Dina Puķīte.

Izdevuma noformējumu veidojusi māksliniece Elita Šica-Vāvere. Bukletā iekļauti visu dziesmu teksti un Valta Kleina un stilistes Patrīcijas Kraukles veidotie dziedātāja fotoattēli.

Kopējā jauno dziesmu noskaņa ir ļoti romantiska un niansēta, bet pašās albuma beigās klausītājus gaida arī kāds aktīvāks pārsteigums.

Šonedēļ radiostacijās nonāks pirmais «Sirdspukstu» radio singls «Pa paralēli», kuru dziedātājs jau atskaņoja «Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas» pasākumā un kuras ierakstā piedalās jaunā dziedātāja Kristīna Zaharova.

http://www.doremi.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu