Aizvien vairāk iedzīvotāju raksta Saeimas deputātiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada februārī dubultojies to pilsoņu skaits, kuri rakstījuši vēstules ar ierosinājumiem un vērtējumiem Saeimas deputātiem, aģentūra LETA uzzināja Saeimas Iesniegumu birojā.

Februārī Saeimā saņemtas 857 vēstules, kas ir divreiz vairāk nekā šā gada janvārī. Visvairāk Saeimas deputātiem tiek rakstītas individuālas vēstules - 515, bet 338 vēstules ir parakstījuši vairāki cilvēki.

Vēstuļu rakstītāji pauž atbalstu konkrētiem politiķiem, piemēram, vairākkārt tiek uzslavēts un cildināts deputātu Aigara Štokenberga un Sandras Kalnietes darbs. Kāds pensionārs no Rīgas aicina Štokenbergu kļūt par tautas līderi, bet citi rakstītāji vairākās vēstulēs slavē Kalnieti par izstāšanos no partijas «Jaunais laiks».

Daudzi iedzīvotāji Saeimas deputātiem rakstījuši vēstules arī ar ierosinājumiem vairāku likumu grozīšanai, piemēram, par aizsargjoslām un pensijām.

Tautas partijas deputāts Jānis Lagzdiņš ( TP) un Zaļo un zemnieku savienības frakcija februārī nav savlaicīgi atbildējuši un vēlētāju vēstulēm, par ko saņēmuši aizrādījumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu