Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 83 ceļu satiksmes negadījumi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 83 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem deviņos cieta cilvēki.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākā inspektore Linda Neimane-Zobena, Rīgā reģistrēts 21 ceļu satiksmes negadījums, no tiem vienā cieta cilvēki.

Plkst.10 Rīgas rajona Ķekavas pagastā 1986.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Audi», apgāzās uz jumta. Cietušais vadītājs ar dažādām traumām alkohola reibumā nogādāts slimnīcā.

Ap plkst.16.55 Liepājas rajonā, Liepājas šosejas 167.kilometrā, 1982.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Lexus IS200», neizvēlējās drošu braukšanas ātrumu un ietriecās stāvošā automašīnā «Ford Scorpion». Negadījumā cieta abu automašīnu vadītāji, arī «Ford» vadītājs - 1969.gadā dzimis vīrietis.

Plkst.17.25 Cēsu rajonā, autoceļa Valmiera-Cēsis-Drabeši 32.kilometrā, 1983.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu BMW 316, sadūrās ar automašīnu «VW Sharan», kuru vadīja 1960.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā cieta abu automašīnu vadītāji un pasažieri - divas 1985.gadā dzimušas sievietes un divi 1984.gadā dzimuši vīrieši.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu