Brālis mani kaitina!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Man ir brālis, 1,5 gadus jaunāks! Un viņš visu laiku mani kaitina! Es arī esmu zēns, protams! Es par viņu esmu stipri lielāks, bet ir tā, ka viņš man piedraud iesist, kad es viņam lieku iziet no istabas ārā, es viņam saku, ka es sitīšu pretī, tā arī viss notiek… Pēc tam, kad es viņam iesitu, tā lai nebūtu palicis parādā… Eju prom, un viņš vēl kaitina mani. Saka: memļaks, tikai tāpēc, ka es viņam vēl nesitu, es esot memļaks. Es pats apzinos, ka es esmu stiprāks un viņa brālis, bet viņam tas neaiziet... Karoči, KO DARĪT?? :@

Sveiks! Līdzīgi strīdi notiek ne tikai starp brāļiem, bet arī māsām un, piemēram, brāli un māsu. Tā jūs it kā izmēģināt spēkus, izspēlējat dažādas situācijas, un, protams, konkurence brāļu starpā arī ir normāla lieta.

Padomā: vai ir tā, ka jūs strīdaties visu laiku? Gan jau kašķi izraisās galvenokārt tad, kad viens no jums ir noguris, par kaut ko noraizējies vai vienkārši sliktā garastāvoklī. Tad vienkārši vajadzētu izvairīties vienam no otra sabiedrības — kaut ko padarīt savā nodabā, līdz brālis vairs nešķiet kā visu nelaimju iemiesojums.

Par kaitināšanu, iespējams, Tev vajadzētu mēģināt to tik ļoti neievērot, jo kaitinātāju nekas tik ļoti neiepriecina kā apziņa, ka izdevies otru izvest no pacietības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu