Romario noliedz runas par karjeras beigšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Bijušais Brazīlijas izlases uzbrucējs Romario noliedzis izskanējušās runas, ka viņš beidz profesionālā futbolista karjeru.

42 gadus vecais futbolists laikrakstam «O Dia» izteicās, ka vairs nespēlēs, tomēr vēlāk televīzijai «Globo» to noliedza. «Nevēlos beigt spēlēt futbolu. Pašlaik esmu brīvs un gaidu piedāvājumus,» atklāja Romario. Jāpiebilst, ka svētdien viņam beidzas līgums ar Brazīlijas klubu «Vasco da Gama».

«Gaidīšu kādu konkrētu piedāvājumu, tomēr vēlētos strādāt televīzijā un piedalīties 2014. gada Pasaules kausa izcīņas organizēšanā,» mērķus jau pēc karjeras beigām atklāja brazīlietis.

21 gadu ilgās karjeras laikā Romario spēlēja abos spēcīgākajos Riodežaneiro klubos - «Flamengo» un «Fluminense». Eiropā Romario pārstāvēja Nīderlandes klubu «PSV Eindhoven», kā arī Spānijas komandas «FC Barcelona» un «Valencia CF».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu